ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۰ - ( ۱۴۰۰ )
بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برونتنی
ص. ۹-۱
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۸۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۵ دریافت)
بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین بههمراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزلآلای سرد شده در دمای C º4
ص. ۲۵-۱۱
محمد علی سحری
*
،
حمیده صالحی
چکیده
(۲۲۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۸ دریافت)
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو
ص. ۳۶-۲۷
سمیرا فرقانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
مهدی دسترس
چکیده
(۳۴۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۳ دریافت)
تاثیر خمیرترش بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک
ص. ۴۷-۳۷
سارا موحد
*
چکیده
(۳۲۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۷ دریافت)
بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی
ص. ۵۷-۴۹
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(۳۰۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۷ دریافت)
تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی در فیله ماهی سوف به منظور مهار رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا
ص. ۶۸-۵۹
مهران مقیاسی
،
احمد قره خانی
*
،
امیر توکمه چی
چکیده
(۲۶۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۹ دریافت)
پوشش دهی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری با استفاده از ایزوله پروتئین سویا و آب پنیر و اینولین و بررسی زنده مانی آن طی دوره نگهداری و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
ص. ۷۷-۶۹
عبدالعظیم سلطانی لک
*
،
محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده
(۲۶۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۷ دریافت)
آلودگی آفلاتوکسینی در پودر سنجد خرده فروشی شده در اردبیل
ص. ۸۶-۷۹
فاطمه قنادی
*
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(۲۶۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۳ دریافت)
اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک
ص. ۹۷-۸۷
فاطمه پاکروان
،
حجت کاراژیان
*
چکیده
(۲۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۶۹ دریافت)
تعیین سینتیک خشککردن موسیر تحت یک روش پیشنهادی ترکیبی ماکروویو–هوای داغ و بررسی اثر شرایط عملیاتی بر پارامترهای رنگی آن
ص. ۱۱۵-۹۹
صفورا کریمی
،
فاطمه بی باک
،
نرگس لایقی نیا
،
حبیب اله عباسی
*
چکیده
(۳۰۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۹ دریافت)
اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگیهای انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘
ص. ۱۲۸-۱۱۷
مریم سعیدی
،
سیدحسین میردهقان
*
،
فاطمه ناظوری
،
مجید اسماعیلیزاده
چکیده
(۲۶۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۱ دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلمقرمز و کاربرد آن در پاستیل کمکالری فراسودمند
ص. ۱۴۰-۱۲۹
حامد صابریان
،
عاطفه اسماعیلیان
،
فرشته حسینی
*
چکیده
(۳۵۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۳۴ دریافت)
تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی
ص. ۱۵۲-۱۴۱
زرین رادبه
،
نارملا آصفی
*
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
،
اکرم پزشکی
چکیده
(۲۹۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۷ دریافت)
مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا
ص. ۱۶۳-۱۵۳
بتول حسینی
،
فاطمه ناظوری
*
،
سیدحسین میردهقان
چکیده
(۲۶۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۶ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتریهای غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی
ص. ۱۷۶-۱۶۵
رضا حاجی محمدی فریمانی
*
،
محمد بلوردی
چکیده
(۲۶۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS