You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک الهام جوانمردی، محسن لبافی، فرامرز خدائیان، الناز صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کمچرب زینب رفتنی امیری، رضا صفری، تهمینه بخشنده، فهیمه احمدی واوسری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما مهتاب علی پور عمروآبادی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت، فاطمه نجاتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک علی عادلخانی، بابک بهشتی، سعید مینایی، حسین جوادی کیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو هانیه بیات، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلمهای بر پایه پلیساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس داود سالارباشی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی محمود محمدی، وحید محمدپور کاریزکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا3 در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR31 ندا آموزیان، شهریار شاکری، مجتبی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانههای انار در خشککن فروسرخ محمد هادی خوش تقاضا، علی متولی، سعید مینایی، احمد عباس زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلهای شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها نفیسه دعوتی، فریده طباطبائی یزدی، سعید زیبائی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشککن خورشیدی کابینتی محمد حسین انصاری فر، محمد حسین آق خانی، محمود رضا گلزاریان، محمد طبسی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص ترک در پوسته تخممرغ با استفاده از PCA و SVM سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش مینا بارانی، محمد علی نجفی، عطا صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران سمیرا لرستانی، امین جایدری، شهرام ملکی، پیمان خادمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای ˚C 4 و˚ C25 عزیز همایونی راد، هلاله حجت انصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روشهای تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگیهای آنتیاکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز عاطفه امیری ریگی، قاسم یوسفی، شیما یوسفی، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue