You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی
زهرا صفدریان، محمد کاظمیان *، شیلا صفائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال
سپیده سلیمانفلاح، ژاله خوشخو *، ابراهیم حسینی، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی
زهرا نظری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
انیس طالبی *، لیلا رفیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن
پانیذ یگانه، آریو امامی فر *، مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو
زینب نوشی منجیلی، علیرضا صادقی ماهونک *، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬
زهرا سرگزی، محمد امین میری *، محمد علی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز
غزال نصرتی، حسین جوینده *، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.)
لیلا یوسفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین
شهاب جلیل سرقلعه، بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی
حسن برزگر *، بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، فاطمه برنا، مختار حیدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ
محمد جواد مرشدحسن *، شبنم حمزه، زهرا سیر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری
علی عبدالله زاده، عباس جلیل زاده *، حسین شیردل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برون‌تنی
آرمین احمدنژاد، بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue