You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی زهرا صفدریان، محمد کاظمیان
*، شیلا صفائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال سپیده سلیمانفلاح، ژاله خوشخو
*، ابراهیم حسینی، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شورتنینگ کمکالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی زهرا نظری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر انیس طالبی
*، لیلا رفیعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن پانیذ یگانه، آریو امامی فر
*، مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیشتیمار مایکروویو زینب نوشی منجیلی، علیرضا صادقی ماهونک
*، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد باکتریایی زهرا سرگزی، محمد امین میری
*، محمد علی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای بافتی پنیر سینبیوتیک فراپالودهی حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز غزال نصرتی، حسین جوینده
*، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلالهای مختلف بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) لیلا یوسفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونههای قارچی بیماریزا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین شهاب جلیل سرقلعه، بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتریهای اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برونتنی حسن برزگر
*، بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپکهای عامل فساد پس از برداشت میوه انگور مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، فاطمه برنا، مختار حیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پایدارکنندههای زانتان، کاراگینان و مونودیگلیسیرید بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی شیرکاکائو به روش سطح پاسخ محمد جواد مرشدحسن
*، شبنم حمزه، زهرا سیر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری علی عبدالله زاده، عباس جلیل زاده
*، حسین شیردل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برونتنی آرمین احمدنژاد، بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue