You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مریم محبی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه
نگار فتحی دوآبی *، ابراهیم حسینی، غلامحسن اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
پروین سوری، آریو امامی فر *، نفیسه دعوتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری
محمد مهدی قلیان، آرش بابایی *، فاطمه زنده بودی، سید امیرمحمد Mortazavian، وحید کوشکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‎های سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر
آذین خسروی لرگانی، سید هادی رضوی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت
مهدی کاملان، احمد پدرام نیا *، پروین شرایعی، امیر حسین الهامی، محمدرضا سعیدی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنتز سبز نانوکامپوزیت سه‌جزئی «Ag/AgCl/TiO2» با استفاده از گیاه آویشن شیرازی (Zataria Multiflora)
سویل محمدی، حامد اهری *، سیده شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخص‌های کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.)
ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌ های فیزیکوشیمیایی و بافتی نان بربری نیمه‌ حجیم حاوی آرد کامل و مالت غلات و شبه غلات
پریوش سادات علوی، علیرضا فرجی *، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضد‍‌قارچی و قطرهاله عدم رشد عصاره جَفت بلوط ایرانی برکپک‌های پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (شاخص فساد کپک‌زدگی پس از برداشت میوه مرکبات)
طیبه شکوهی، علیرضا شهاب لواسانی *، فرناز دستمالچی، حامد زارعی، کبری حاجی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جوانه شبدر و بررسی ویژگیهای نانولیپوزوم های حامل آنها
سمین رشیدی، پیمان آریایی *، مهرو اسماعیلی، رویا باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر کاربردهای جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در بهبود خواص تغذیه‌ای و عملکردی محصولات لبنی و استفاده در بازیافت ضایعات صنعت لبنی
حامد حسن زاده اوچتپه *، پریسا لطفی، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین
شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک *، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، علی اکبر غلامحسین پور، مجتبی رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو سین بیوتیک حاوی" اینولین، استویا و لاکتوباسیلوس پلانتاروم"
حانیه مویدی، غلامحسن اسدی، ابراهیم حسینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده
غزال نصرتی، حسین جوینده *، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue