You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده
سالار کرمی، رضا فرهمندفر *، جمشید فرمانی، زینب رفتنی امیری، علی متولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی
انسیه سادات اناری، نفیسه سلطانی زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.)
لیلا شیرازی، هادی الماسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن
آسیه حسن زاده *، زینب رفتنی امیری، مهرناز امینی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش
خزر پورعلی رشتی نژاد، محمد محسن زاده *، محمد مالکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر
سید محمد حسین قدیری، محمد احمدی *، سیداحمد شهیدی، پیمان آریایی، لیلا گلستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدل‌های تجربی و انتشار
محسن دلوی اصفهان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلروفیل استخراج‌شده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهره‌گیری از روش‌های استخراج آنزیمی و فراصوت
امیر احمدی، سید احمد شهیدی *، رضا صفری، علی معتمدزادگان، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش‌تیمار فراصوت در توان‌ها و دماهای مختلف بر فرآیند خشک‌شدن زغال‌اخته
معین اینانلودوقوز، فخرالدین صالحی *، مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی
عسل کدخدایی، محمد گلی *، محدثه رمضانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی
رسول کلهوری، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده، حامد حسن زاده اوچتپه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو
سمانه گل محمدی، مریم میزانی *، امین سید یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی ماست با روغن درون‌پوشانی‌شده و موسیلاژ دانه چیا: بهینه‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌وشیمیایی و رئولوژیکی
سیده زهرا محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی، محسن زندی *، مریم پاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر
سارا متینی *، ولی درستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019
محمد خضری، سعید خانزادی *، محمد هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue