You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده سالار کرمی، رضا فرهمندفر
*، جمشید فرمانی، زینب رفتنی امیری، علی متولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی انسیه سادات اناری، نفیسه سلطانی زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.) لیلا شیرازی، هادی الماسی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن آسیه حسن زاده
*، زینب رفتنی امیری، مهرناز امینی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش خزر پورعلی رشتی نژاد، محمد محسن زاده
*، محمد مالکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر سید محمد حسین قدیری، محمد احمدی
*، سیداحمد شهیدی، پیمان آریایی، لیلا گلستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدلهای تجربی و انتشار محسن دلوی اصفهان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی کلروفیل استخراجشده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهرهگیری از روشهای استخراج آنزیمی و فراصوت امیر احمدی، سید احمد شهیدی
*، رضا صفری، علی معتمدزادگان، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیشتیمار فراصوت در توانها و دماهای مختلف بر فرآیند خشکشدن زغالاخته معین اینانلودوقوز، فخرالدین صالحی
*، مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی عسل کدخدایی، محمد گلی
*، محدثه رمضانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی زندهمانی باکتریهای آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی رسول کلهوری، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده، حامد حسن زاده اوچتپه
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو سمانه گل محمدی، مریم میزانی
*، امین سید یعقوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی ماست با روغن درونپوشانیشده و موسیلاژ دانه چیا: بهینهسازی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی سیده زهرا محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی، محسن زندی
*، مریم پاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر سارا متینی
*، ولی درستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019 محمد خضری، سعید خانزادی
*، محمد هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue