You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو معصومه بابایی سروینه باغی، محمد احمدی
*، محمدرضا شیران، مریم عزیزخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس رسول نیکنام
*، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش پریسا شمسایی، سید ابراهیم حسینی
*، غلام حسن اسدی، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن غزاله تولیتی، زهرا بیگ محمدی
*، غزل لبیکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانانهای حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم رسول نیکنام
*، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روشهای مختلف نسترن طبری شاهاندشت، مرضیه بلندی
*، مجید رحمتی، مسلم جعفری ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه محمد رضا امیریوسفی، حیدر جمعه الکعبی، سحر سلاح برزین، محمدعلی حصاری نژاد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو علیرضا شهاب لواسانی
*، آیدا گودرزی معظمی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر امین الله باقری فرد
*، گودرز باقری فرد، فرود باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده رامین تیموری اوخچلار، افشین جوادی
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمدعلی تربتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج پرستو قائمی، سعیده عربشاهی دلویی
*، مهران اعلمی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه بهلیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن زینب صمیمی، ملیحه یعقوبی
*، محسن ثانی خانی، عزیزاله خیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن شهین زمردی
*، فرید امیر شقاقی، کریم گرامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگیهای تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور) مهدی کریمی
*، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحراییان، مهدی قیافه داوودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بستهبندی مواد غذایی شبنم سیستانی
*، هاجر شکرچیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی علی ملایم، درنوش جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد سیده هدی یوسفیان، رحیم ابراهیمی
*، بهرام حسین زاده سامانی، علی ملکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی سمیرا مرادی، فاطمه زراعت پیشه، حسین زنگانه، مهدی قجری شموشکی، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی
*، سیدعلی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتیاکسیدانی دو رقم میوه توتفرنگی در طی 15 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد مرضیه آخوند، مریم کلاهی
*، فریبا حیدری زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید سحر حمزه ای، آرزو خضرلو، علی احسانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعالسازی در خشک کردن برگهی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ سید جعفر هاشمی
*، آزاده رنجبر ندامانی، نیلوفر عبدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیهسازی شده گوارشی فریناز حسینی، علی معتمدزادگان
*، شهرام نقیزاده رییسی، سمیه رهایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی محسن دلوی اصفهان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.) سودابه نورزاد، حسنعلی نقدی بادی
*، سپیده کلاته جاری، علی مهرآفرین، سکینه سعیدی سار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگیهای میکروبی و حسی گاناش شکلاتی بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان
*، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم رضا صفری
*، زینب رفتنی امیری، سهیل ریحانی پول، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد مریم رضایی، لیلا نوری، محمد دانشی
*، عبدالرضا محمدی نافچی، فریبرز ناهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کمچرب علی ماهیان، الهام مهدیان
*، اسماعیل عطای صالحی، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها امیر خدنگ نیکفرجام، الهام مهدیان
*، ریحانه احمدزاده قویدل، رضا کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد اورنگ خادمی
*، محمدرضا وظیفه شناس، جواد عرفانی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)