You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو
معصومه بابایی سروینه باغی، محمد احمدی *، محمدرضا شیران، مریم عزیزخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس
رسول نیکنام *، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش
پریسا شمسایی، سید ابراهیم حسینی *، غلام حسن اسدی، انوشه شریفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
غزاله تولیتی، زهرا بیگ محمدی *، غزل لبیکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانان‌های حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم
رسول نیکنام *، محمد موسوی، حسین کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روش‌های مختلف
نسترن طبری شاهاندشت، مرضیه بلندی *، مجید رحمتی، مسلم جعفری ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه
محمد رضا امیریوسفی، حیدر جمعه الکعبی، سحر سلاح برزین، محمدعلی حصاری نژاد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو
علیرضا شهاب لواسانی *، آیدا گودرزی معظمی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر
امین الله باقری فرد *، گودرز باقری فرد، فرود باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده
رامین تیموری اوخچلار، افشین جوادی *، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمدعلی تربتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
پرستو قائمی، سعیده عربشاهی دلویی *، مهران اعلمی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه به‌لیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن
زینب صمیمی، ملیحه یعقوبی *، محسن ثانی خانی، عزیزاله خیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن
شهین زمردی *، فرید امیر شقاقی، کریم گرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)
مهدی کریمی *، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحراییان، مهدی قیافه داوودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی
شبنم سیستانی *، هاجر شکرچی‌زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی
علی ملایم، درنوش جعفرپور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد
سیده هدی یوسفیان، رحیم ابراهیمی *، بهرام حسین زاده سامانی، علی ملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی
سمیرا مرادی، فاطمه زراعت پیشه، حسین زنگانه، مهدی قجری شموشکی، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی *، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی 15 روز نگه‌داری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد
مرضیه آخوند، مریم کلاهی *، فریبا حیدری زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید
سحر حمزه ای، آرزو خضرلو، علی احسانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ
سید جعفر هاشمی *، آزاده رنجبر ندامانی، نیلوفر عبدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی
فریناز حسینی، علی معتمدزادگان *، شهرام نقی‌زاده رییسی، سمیه رهایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی
محسن دلوی اصفهان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.)
سودابه نورزاد، حسنعلی نقدی بادی *، سپیده کلاته جاری، علی مهرآفرین، سکینه سعیدی‌ سار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی
بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان *، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم
رضا صفری *، زینب رفتنی امیری، سهیل ریحانی پول، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد
مریم رضایی، لیلا نوری، محمد دانشی *، عبدالرضا محمدی نافچی، فریبرز ناهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب
علی ماهیان، الهام مهدیان *، اسماعیل عطای صالحی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها
امیر خدنگ نیکفرجام، الهام مهدیان *، ریحانه احمدزاده قویدل، رضا کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد
اورنگ خادمی *، محمدرضا وظیفه شناس، جواد عرفانی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue