You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر قطبیت حلالهای مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت زهرا لطیفی
*، مرتضی علی پور، معصومه زیبایی، زینب عبدالهی چله بری، زهرا غفوری، تارا قربانی پیرشهید
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران محسن خواجوند صالحان، فرشاد صحبت زاده
*، ایمان حاجی زاده، فهیم شافعی، احسان شاکری نسب، تقی محسن پور، اباصلت حسین زاده کلاگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج سامره داستانگو، محمد تقی حامد موسویان
*، سمیرا یگانه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال سکینه یگانه
*، مرجان زرگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری مریم ثابت قدم
*، زهرا لطیفی، پریسا معلمی، نفیسه محمدی کرتلایی، الهه رازقندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک حسین مصطفی لو، رضا کاراژیان
*، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش زهرا اسدی
*، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن نیلوفر بنائی اقدم، سید هادی پیغمبر دوست
*، صمد بدبدک، عارف اولاد غغاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی شاخصهای کیفی و ترکیبات زیستفعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان ابوذر هاشم پور
*، محمود عظیمی، عزیزاله عبدالهی، جواد فتاحی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ویژگیهای حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان ملیحه رحیم زاده، وحید حکیم زاده
*، احمد نصیری محلاتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیمبری محسن دلوی اصفهان
*، عبدالله همتیان سورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته افسانه معینی، مسعود شفافی زنوزیان
*، حجت کاراژیان، امیر حسین الهامی راد، احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر سپیده رحمانی
*، هوشنگ نیکوپور، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی محسن زندی
*، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی نرگس رحیمی
*، سید مهدی حسینی، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب ویدا مردانی قهفرخی، اصغر خسروشاهی، شهین زمردی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار امین فاضل، احمد پدرام نیا
*، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیشتیمار مایکروویو نگار آهنگرنژاد، محمد هادی خوش تقاضا
*، برات قبادیان، محمد علی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی سیده لیلا نصیری، محمدحسین عزیزی
*، فرناز موحدی، ناهید رحیمی فرد، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک بیژن خورشیدپور، مسعود هنرور
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی عباس بایگان، شیلا صفاییان
*، رضا شاهین فر، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی محسن دلوی اصفهان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ نسیم پاسدار
*، علی مرتضوی، محمدرضا سعیدیان، رضا صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین سحر یوسفی هزاری، جعفر محمدزاده میلانی
*، علی معتمدزادگان، ثمر صحرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم علیرضا ریاضی، رضا فرهوش
*، هاشم پورآذرنگ، کریستین اسکامان، زینب رفتنی امیری، علی شریف
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM نیلوفر گودرزی، سارا موحد
*، محمد جواد شکوری، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده سینبیوتیک نیمچرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز سارا مومن زاده، حسین جوینده
*، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند زهرا شیخ الاسلامی
*، بهاره صحراییان، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایهنازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG) عاطفه غفوریان نسب، سیدعلی مرتضوی
*، فریده طباطبایی یزدی، محبوبه سرابی جماب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا احمد پدرام نیا
*، مریم ثابت قدم، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)