You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر قطبیت حلال‌های مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت
زهرا لطیفی *، مرتضی علی پور، معصومه زیبایی، زینب عبدالهی چله بری، زهرا غفوری، تارا قربانی پیرشهید
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران
محسن خواجوند صالحان، فرشاد صحبت زاده *، ایمان حاجی زاده، فهیم شافعی، احسان شاکری نسب، تقی محسن پور، اباصلت حسین زاده کلاگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج
سامره داستانگو، محمد تقی حامد موسویان *، سمیرا یگانه زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال
سکینه یگانه *، مرجان زرگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری
مریم ثابت قدم *، زهرا لطیفی، پریسا معلمی، نفیسه محمدی کرتلایی، الهه رازقندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
حسین مصطفی لو، رضا کاراژیان *، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش
زهرا اسدی *، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن
نیلوفر بنائی اقدم، سید هادی پیغمبر دوست *، صمد بدبدک، عارف اولاد غغاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی شاخص‌های کیفی و ترکیبات زیست‌فعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان
ابوذر هاشم پور *، محمود عظیمی، عزیزاله عبدالهی، جواد فتاحی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود ویژ‌گی‌های حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتری‌های اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان
ملیحه رحیم زاده، وحید حکیم زاده *، احمد نصیری محلاتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیم‌بری
محسن دلوی اصفهان *، عبدالله همتیان سورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته
افسانه معینی، مسعود شفافی زنوزیان *، حجت کاراژیان، امیر حسین الهامی راد، احمد پدرام نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر
سپیده رحمانی *، هوشنگ نیکوپور، انوشه شریفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدل‌سازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
محسن زندی *، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی
نرگس رحیمی *، سید مهدی حسینی، مهدی کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب
ویدا مردانی قهفرخی، اصغر خسروشاهی، شهین زمردی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار
امین فاضل، احمد پدرام نیا *، مهدی جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیش‌تیمار مایکروویو
نگار آهنگرنژاد، محمد هادی خوش تقاضا *، برات قبادیان، محمد علی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی
سیده لیلا نصیری، محمدحسین عزیزی *، فرناز موحدی، ناهید رحیمی فرد، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک
بیژن خورشیدپور، مسعود هنرور *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی
عباس بایگان، شیلا صفاییان *، رضا شاهین فر، ژاله خوشخو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی
محسن دلوی اصفهان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ
نسیم پاسدار *، علی مرتضوی، محمدرضا سعیدیان، رضا صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه فیلم‌های امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون‌ حاوی نانوذرات کیتین
سحر یوسفی هزاری، جعفر محمدزاده میلانی *، علی معتمدزادگان، ثمر صحرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم
علیرضا ریاضی، رضا فرهوش *، هاشم پورآذرنگ، کریستین اسکامان، زینب رفتنی امیری، علی شریف
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM
نیلوفر گودرزی، سارا موحد *، محمد جواد شکوری، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز
سارا مومن زاده، حسین جوینده *، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند
زهرا شیخ الاسلامی *، بهاره صحراییان، مهدی کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایه‌نازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG)
عاطفه غفوریان نسب، سیدعلی مرتضوی *، فریده طباطبایی یزدی، محبوبه سرابی جماب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا
احمد پدرام نیا *، مریم ثابت قدم، مهدی جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue