You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر پودر سنجد بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن اکرم لوینی، فروغ محترمی
*، سجاد پیرسا، انیس طالبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف سمانه منجم، علی گنجلو
*، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور منا رنجبر، محمد قربانی
*، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، علی مویدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول عبداله دده زاده، حسن نورافکن
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی گروههای عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی مینا علادی، محمدامین مهرنیا
*، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه فرحناز رحیمی نژاد
*، امیرحسین خسروی، فاطمه مهرآذین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریبپذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ فخری شهیدی
*، محمد مالکی، سحر روشنک، محمود علیزاده ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزهای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه پلیوینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانسهای سیر، زنجبیل و دارچین لیلا ناطقی
*، علی خزایی، نازنین زند، عبدالرسول ارومیه ای
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر حضور باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک نیما مباهی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro احمد نصرالله زاده، محمود رضا زاد باری
*، هادی الماسی، مهران مرادی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی صابر امیری
*، میثم رجبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی خشککردن و بازجذب آب گلابی با استفاده از مدلهای مختلف ریاضی محسن دلوی اصفهان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوششهای ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برشهای تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی شکوه حاجیوند قاسمآبادی، محمدرضا زارع بوانی
*، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیرخشک کردن دومرحلهای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای طالبی سارا حاج میرزا
*، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی محمدرضا روزگار، محمد حسین عباسپور فرد
*، مهدی هدایتی زاده، حمید محمدی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامهای حنان لشکری
*، فرزانه ملک زاده حقیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ مرتضی کریم پور، علیرضا مهرگان نیکو
*، فایزه فلاح، حمیده آسایش طلب
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی انیسه زارعی جلیانی، حنان لشکری
*، جواد توکلی، محمود امین لاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن) فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان
*، غلامحسین حقایق
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای شیمیایی و بافتی کیک مریم ثابت قدم، محمد رضا سعیدی اصل، اکرم شریفی
*، محمد آرمین، احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران) بیژن زارع، صلاح الدین قادری، لیلا نوری، محمدرضا سابقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای آن پوران حیدری، درنوش جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم سهیل ریحانی پول
*، سکینه یگانه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی محدودههای مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) سکینه یگانه
*، مینا اسمعیلی خاریکی، حامد احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی علی اکبر شاهی چهرق، زینب رفتنی امیری
*، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش عطیه حبیبی، علیرضا شهاب لواسانی
*، سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی، سید ابراهیم حسینی، حامد زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره به لیمو (Lippia citrodora) بر ماندگاری گوشت چرخ کرده در شرایط یخچالی سیده مرضیه موسوی طارسی، لیلا نجفیان
*، امیر احمدپور، سیده مریم موسوی طارسی، سیده فرناز باقری قادیکلایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانهزده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی نگین جواهری پور، لیدا شاهسونی
*، شادی مهدیخانی، یاسر اینانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگهای خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ) حسام الدین آخوندزاده، مسعود تقی زاده
*، مهدی ایرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر چالشها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآوردههای گوشتی در بازار و لزوم بهکارگیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت امیررضا شویک لو
*چکیده -
متن کامل (PDF)