You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی عاطفه سرادقی توپکانلو، فخری شهیدی
*، علی جوادمنش، سید علی مرتضوی، محمد جواد وریدی، سحر روشنک
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخهای سیده فاطمه احمدی، محمد حجت الاسلامی
*، حسین کیانی، هومان مولوی، سیده خدیجه احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار فاطمه فاضلی، رضا فرهمندفر
*، فرشاد صحبت زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ زهرا علیزاده، حمید سرحدی
*، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصارهی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک الناز جانقربان، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم عامل کپکزدگی میوه پرتقال مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا سمیه آزاد فلاح، تیوا کفیلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدلسازی سطح پاسخ تأثیر اسانسهای زیره، رازیانه و میخک نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتریهای پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ لیلا ناطقی
*، بهنام صادقیان لودریجه، فاطمه زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجان طی فرآیند سرخ کردن محمدامین اسدنهال، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera) عباس عسگری کفرانی
*، محمد فضیلتی، حبیب اله ناظم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز مهسا صفی اقدم، آیناز علیزاده
*، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریلآمید و خصوصیات کیفی سیبزمینی سرخشده آمنه سروش فرد، لیلا روفه گری نژاد
*، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ شهین شرافت خواه آذری، آیناز علیزاده
*، لیلا روفه گری نژاد، نارملا آصفی، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوششدهی شده با کیتوزان در شرایط بستهبندی اتمسفر اصلاح شده فرناز رضائیان عطار، ناصر صداقت
*، سمیرا یگانه زاد، آتنا پاسبان، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور مینا رضائیان، صابر امیری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم صحرا زارع، فریبا نقی پور
*، بابک غیاثی طرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ سارا خسروشاهی، محمدعلی حصاری نژاد
*، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگیهای رنگی دانههای انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ نرجس آقاجانی
*، امیر دارایی گرمه خانی، امید هدایتی دزفولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا آذر متحدی، ماندانا طایفه
*، فاطمه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی دانیال مقصودلو کمالی، قدیر اسماعیلی، سید احمد شهیدی
*، دنیا مقصودلو کمالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک فرناز فتوحی، مهناز منافی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما حسن نخچیان، فریده طباطبایی یزدی
*، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بیدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی فاطمه طیبی راد، حمید بخش آبادی
*، شیلان رشیدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونههای عسل ایرانی محدثه نقادیان مقدم، الهه محمودی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن حانیه فریدونی، فاطمه حسین مردی، شادی مهدیخانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی سیمین دخت جوهری، سید حسین حسینی قابوس
*، طاهر شاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج آذین نصرالله زاده، آزاده قربانی حسن سرایی
*، ابراهیم امیری، فاطمه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی، آنتیباکتریالی و ضد قارچی پوششهای خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده محمد مهدی کریمخانی
*، هادی باقری ثالث
چکیده -
متن کامل (PDF)