You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی
عاطفه سرادقی توپکانلو، فخری شهیدی *، علی جوادمنش، سید علی مرتضوی، محمد جواد وریدی، سحر روشنک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخه‌ای
سیده فاطمه احمدی، محمد حجت الاسلامی *، حسین کیانی، هومان مولوی، سیده خدیجه احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار
فاطمه فاضلی، رضا فرهمندفر *، فرشاد صحبت زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ
زهرا علیزاده، حمید سرحدی *، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک
الناز جانقربان، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس‌ پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک‌زدگی میوه‌ پرتقال
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا
سمیه آزاد فلاح، تیوا کفیلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک
نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری‌های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
لیلا ناطقی *، بهنام صادقیان لودریجه، فاطمه زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن
محمدامین اسدنهال، فخرالدین صالحی، مجید رسولی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera)
عباس عسگری کفرانی *، محمد فضیلتی، حبیب اله ناظم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز
مهسا صفی اقدم، آیناز علیزاده *، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده
آمنه سروش فرد، لیلا روفه گری نژاد *، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ
شهین شرافت خواه آذری، آیناز علیزاده *، لیلا روفه گری نژاد، نارملا آصفی، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده
فرناز رضائیان عطار، ناصر صداقت *، سمیرا یگانه زاد، آتنا پاسبان، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور
مینا رضائیان، صابر امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
صحرا زارع، فریبا نقی پور *، بابک غیاثی طرزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ
سارا خسروشاهی، محمدعلی حصاری نژاد *، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ
نرجس آقاجانی *، امیر دارایی گرمه خانی، امید هدایتی دزفولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا
آذر متحدی، ماندانا طایفه *، فاطمه حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی
دانیال مقصودلو کمالی، قدیر اسماعیلی، سید احمد شهیدی *، دنیا مقصودلو کمالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک
فرناز فتوحی، مهناز منافی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما
حسن نخچیان، فریده طباطبایی یزدی *، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بی‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی
فاطمه طیبی راد، حمید بخش آبادی *، شیلان رشیدزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه‌های‌ عسل ایرانی
محدثه نقادیان مقدم، الهه محمودی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن
حانیه فریدونی، فاطمه حسین مردی، شادی مهدیخانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی
سیمین دخت جوهری، سید حسین حسینی قابوس *، طاهر شاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج
آذین نصرالله زاده، آزاده قربانی حسن سرایی *، ابراهیم امیری، فاطمه حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌باکتریالی و ضد قارچی پوشش‌های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده
محمد مهدی کریمخانی *، هادی باقری ثالث
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue