You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو
هادی عظیمی نژادیان *، احسان هوشیار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه‌ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد
مهدیه مردانی کیاسیری، داریوش خادمی شورمستی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن موسیلاژ دانه ریحان با خشک‌کن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی
غزاله امینی، فخرالدین صالحی *، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده
Elnaz Mialni *، فخری شهیدی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان، فریده صالحی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی
حدیث آریایی، داود زارع *، پیمان آریایی، سعید میردامادی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون
معصومه شفیعی، محمد سعید یارمند *، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر توام اسانس‌های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد نوشاد، فرشته فلاح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف
مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان *، مهران اعلمی، مهدی شیخ عربی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان
پریچهر حناچی *، شقایق صالحی زاده، ریحانه رمضانی، روشنک زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
سوده ذوالفقاری، Mehdi Davoodi *، سید علی مرتضوی، احمد پدرام نیا، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک
مریم عزیزخانی *، فهیمه توریان، پولین شهره، راضیه پرتوی، محمدحسن شاهوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی
عبدالخالق گل کار *، جعفر محمد زاده میلانی، علی معتمدزادگان، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده
الهه عابدی *، سلمان برومند، کیانا پورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی
فریبا واثقی، محمد جوکی *، محمد ربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده
محمد ابراهیم ملکیان، انوشه شریفان *، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue