You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی الناز صفاری سامانی، حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه زرآبادی پور، زهرا پیراوی ونک، مهرناز امینی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی الهه بهرامیان، زهرا لطیفی، مهدی عبادی، زهرا غفوری، مهرنوش ابراهیمی ولدانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ محمد مالکی، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آرزو مشیری روشن، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران فاطمه باقری، سعید میردامادی، مهتا میرزایی، ملیحه صفوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده آرزو فتاحیان، علی فضل آرا، سیاوش مکتبی، مهدی پورمهدی بروجنی، ندا باورصاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو ناصر کریمی، آیناز علیزاده، هادی الماسی، شهرام حنیفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آنها با خامه سنگین هوشنگ کاملان، مصطفی مظاهری طهرانی، محمدرضا عدالتیان دوم، سید محمد علی رضوی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن نازیلا زینالی نامدار، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، فرشته فلاح
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان ساناز دادپور، صدیقه یزدان پناه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی منوچهر درویشی، صدیقه یزدان پناه
چکیده -
متن کامل (PDF)
انجماد دانههای انار پوشش دادهشده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد بابک محمودی، اکبر جوکار، فرزین عبدالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی اشرف فلاحی، اورنگ عیوض زاده، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue