You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآوردههای خوراکی جدید؛ از ایدهپردازی تا معرفی به بازار- مطالعهی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی Amir Reza Shaviklo
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک میرهاشم سید احمدی ممقانی، آیناز علیزاده
*، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری فاطمه ژانداری، فخری شهیدی
*، محمدجواد وریدی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا عدالتیان دوم، سحر روشنک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلولهای سرطانی ریه (A549) به روش XTT زهره کرمی، سید هادی پیغمبردوست
*، جواد حصاری، بهروز اکبری ادرگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول گلناز بحریه، سعید داداشی
*، جلال دهقان نیا، حسین غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته حیدر ناصری، عیسی حزباوی
*، فیض اله شهبازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی) سمیه مهاجری، سپیده خراسانی
*، زهرا پاک کیش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتیاکسیدان طبیعی کاتچین مسلم صباغی، یحیی مقصودلو
*، محبوبه کشیری، علی رضا شاکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی محسن زندی
*، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا محمد رحمتی، محمد حسین عزیزی
*، امین سید یعقوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ویتامینهای مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد علی ابرومند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین کاظم علیرضالو
*، حسین حسین شفقی مولان، مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقا فرمانی، امید فتحی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر انبارمانی بر ثابت دیالکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت) حسین احمدی چناربن
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر محمدامین محمدی فر، سید محمد علی رضوی، محمد علی حصاری نژاد، آرش کوچکی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانهگوجه فرنگی علیرضا صادقی ماهونک
*، محیا شریعت علوی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue