You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده‌های خوراکی جدید؛ از ایده‌پردازی تا معرفی به بازار- مطالعه‌ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی
Amir Reza Shaviklo *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
میرهاشم سید احمدی ممقانی، آیناز علیزاده *، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
فاطمه ژانداری، فخری شهیدی *، محمدجواد وریدی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا عدالتیان دوم، سحر روشنک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلول‌های سرطانی ریه (A549) به روش XTT
زهره کرمی، سید هادی پیغمبردوست *، جواد حصاری، بهروز اکبری ادرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
گلناز بحریه، سعید داداشی *، جلال دهقان نیا، حسین غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش‌بینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
حیدر ناصری، عیسی حزباوی *، فیض اله شهبازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
سمیه مهاجری، سپیده خراسانی *، زهرا پاک کیش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتی‌اکسیدان طبیعی کاتچین
مسلم صباغی، یحیی مقصودلو *، محبوبه کشیری، علی رضا شاکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل‌های سینتیکی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
محسن زندی *، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
محمد رحمتی، محمد حسین عزیزی *، امین سید یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ویتامین‌های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد
علی ابرومند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
کاظم علیرضالو *، حسین حسین شفقی مولان، مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقا فرمانی، امید فتحی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
حسین احمدی چناربن *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
محمدامین محمدی فر، سید محمد علی رضوی، محمد علی حصاری نژاد، آرش کوچکی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی
علیرضا صادقی ماهونک *، محیا شریعت علوی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue