You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی سیده مرضیه رازقی
*، حسن صدیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی درصد خلوص و میزان ید نمکهای خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه زینب رفتنی امیری
*، سمیه سلمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته محمد قربانی
*، توران شفیعی، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، حامد حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) الهام مهدیان
*، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن فخری شهیدی
*، شادی بصیری، فاطمه صادقی، صفیه خلیلیان، اسماعیل خزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز مریم محسنی
*، امیر دارایی گرمه خانی، علی محمدی ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا سامان مهدوی
*، لیلا اسماعیل زاده، حسین شیخلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن فاطمه نریمانی، آیناز علیزاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن مهسا پارسازاده، مژگان خدادادی
*، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء فخرالدین صالحی
*، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت الناز میلانی
*، غلام علی گلی موحد، مرتضی جعفری، حامد انوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی حامد صابریان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) زهرا پورشریف املشی، ناصر صداقت
*، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال کریم نصرت الهی، حسن برزگر
*، حسین جوینده، محمدرضا قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد ابراهیم علیزاده دوغیکلائی
*، طاهر جدگال، سراج بیتا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی امیرپویا قندهاری یزدی، محمد حجت الاسلامی
*، مهشید جهادی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتیاکسیدانی آن بر روغن ماهی نازنین صادقی، سید مهدی اجاق
*، بهاره شعبان پور، شیرین حسنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا کژال سجادی
*، سمیرا بهرامیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزولهی پروتئین مرغ امیررضا شویک لو
*، سیدجواد ابوالقاسمی، حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاههای صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران سید محمد مظلومی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی محمد طیبی، محمد شاهدی، جعفر محمدزاده میلانی
*، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل ساجد امجدی، لیلا روفه گری نژاد
*، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا زهرا توان، محمد حجتی
*، بهزاد ناصحی، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی بهرام فتحی آچاچلویی
*، زری پیامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا رضا اسماعیل زاده کناری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM) سیده پرستو مجاوریان، زینب رفتنی امیری
*، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانینهای تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره بهرام فتحی آچاچلوئی، رضوان شاددل
*، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفورا اکبری علویجه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران امیر گلی
*، مریم جعفری، فرزانه محسنی، مهسا رضایی، فاطمه السادات ناظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT زهرا نظری
*، ناصر صداقت
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک طناز رهنمای آخری، مجید جوانمرد
*، روزبه عباس زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای احسان فرتاش، محمدهادی خوش تقاضا
*، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل) سعید آیینه وند
*، لیلا کمالی روستا، آرش سلطانی، مهدی امینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخصهای رنگ نعناع فلفلی امید مردانی، فاطمه نادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی وشناسایی گونههای Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus شهناز بختیاری، محمدرضا عدالتیان دوم
*، محمد باقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بستهبندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد سمیرا منصورگرگانی، ناصر صداقت
*، فرشته حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان مریم فهیم دانش
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگیهای کیفی آب انار لیلا هوشیار، جواد حصاری
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، ممنونه شنگل
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی رقیه اشرفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)