You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
سیده مرضیه رازقی *، حسن صدیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی درصد خلوص و میزان ید نمک‌های خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه
زینب رفتنی امیری *، سمیه سلمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
محمد قربانی *، توران شفیعی، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، حامد حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
الهام مهدیان *، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
فخری شهیدی *، شادی بصیری، فاطمه صادقی، صفیه خلیلیان، اسماعیل خزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
مریم محسنی *، امیر دارایی گرمه خانی، علی محمدی ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
سامان مهدوی *، لیلا اسماعیل زاده، حسین شیخلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن شیره انگور بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ماست و ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
فاطمه نریمانی، آیناز علیزاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
مهسا پارسازاده، مژگان خدادادی *، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن لایه نازک ورقه‌های گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن تلفیقی فروسرخ-خلاء
فخرالدین صالحی *، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت
الناز میلانی *، غلام علی گلی موحد، مرتضی جعفری، حامد انوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی
حامد صابریان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)
زهرا پورشریف املشی، ناصر صداقت *، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
کریم نصرت الهی، حسن برزگر *، حسین جوینده، محمدرضا قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی *، طاهر جدگال، سراج بیتا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی
امیرپویا قندهاری یزدی، محمد حجت الاسلامی *، مهشید جهادی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر روغن ماهی
نازنین صادقی، سید مهدی اجاق *، بهاره شعبان پور، شیرین حسنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا
کژال سجادی *، سمیرا بهرامیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزوله‌ی پروتئین مرغ
امیررضا شویک لو *، سیدجواد ابوالقاسمی، حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاه‌های صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران
سید محمد مظلومی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن
مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
محمد طیبی، محمد شاهدی، جعفر محمدزاده میلانی *، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل
ساجد امجدی، لیلا روفه گری نژاد *، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا
زهرا توان، محمد حجتی *، بهزاد ناصحی، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی
بهرام فتحی آچاچلویی *، زری پیامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا
رضا اسماعیل زاده کناری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)
سیده پرستو مجاوریان، زینب رفتنی امیری *، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
بهرام فتحی آچاچلوئی، رضوان شاددل *، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفورا اکبری علویجه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران
امیر گلی *، مریم جعفری، فرزانه محسنی، مهسا رضایی، فاطمه السادات ناظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر‌ بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT
زهرا نظری *، ناصر صداقت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک
طناز رهنمای آخری، مجید جوانمرد *، روزبه عباس زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای
احسان فرتاش، محمدهادی خوش تقاضا *، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)
سعید آیینه وند *، لیلا کمالی روستا، آرش سلطانی، مهدی امینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخص‌های رنگ نعناع فلفلی
امید مردانی، فاطمه نادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی وشناسایی گونه‌های Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus
شهناز بختیاری، محمدرضا عدالتیان دوم *، محمد باقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد
سمیرا منصورگرگانی، ناصر صداقت *، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
مریم فهیم دانش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی‌های کیفی آب انار
لیلا هوشیار، جواد حصاری *، صدیف آزادمرد دمیرچی، ممنونه شنگل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی
رقیه اشرفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue