ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 152 - ( 1403 )
تخمین محتوای نیترات گوجهفرنگی با استفاده از ویژگیهای تصویر
ص. 16-1
10.22034/FSCT.21.152.1
سید مهدی نصیری
،
محمد امین نعمت اللهی
،
عبدالعباس جعفری
،
پیمان سلمرودی
چکیده
(601 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(487 دریافت)
تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری
ص. 29-17
10.22034/FSCT.21.152.17
مهدی نادری
،
فربود مظفری
،
غزاله فراهانی
،
معصومه مالمیر
،
محسن نوروزی
،
مونا بخشی زاده
چکیده
(611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(489 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا
ص. 50-30
10.22034/FSCT.2.152.30
صابر امیری
،
محمدباقر اسدی
،
فرانک مهرنوش
،
پرویز احمدی قشلاق
چکیده
(593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(481 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی
ص. 63-51
10.22034/FSCT.21.152.51
حمزه امیری
،
پروانه همتی حسن گاویار
،
سید کاظم حسن زاده
چکیده
(589 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(440 دریافت)
جداسازی و شناسایی گونههای سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی
ص. 76-64
10.22034/FSCT.21.152.64
نفیسه دعوتی
،
فاطمه چهری
چکیده
(558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(382 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی
ص. 93-77
10.22034/FSCT.21.152.77
فرزانه آئینه
،
رضا کریمی
،
سیامک غیبی
چکیده
(571 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(829 دریافت)
بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری
ص. 106-94
10.22034/FSCT.21.152.94
ملیحه شیروش
،
علی نجفی
چکیده
(624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(870 دریافت)
ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت
ص. 116-107
10.22034/FSCT.21.152.107
مهدی حسن زاده خشت مسجدی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(721 دریافت)
تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری
ص. 131-117
10.22034/FSCT.21.152.117
تینا شبابی پور
،
محمدیار حسینی
،
نادر حبیبی
چکیده
(545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(577 دریافت)
تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی
ص. 145-132
10.22034/FSCT.21.152.132
زهرا ممیوند
،
آریو امامی فر
،
مصطفی کرمی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(746 دریافت)
استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت
ص. 164-146
10.22034/FSCT.21.152.146
حسن قلی زاده
،
داوید جولیان مکلمنت
،
حسن طاهر منصوری
،
ویجای جایاسنا
،
احمد شهیدی
چکیده
(765 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(633 دریافت)
تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
ص. 180-165
10.22034/FSCT.21.152.165
آرش تندهوش
،
مصطفی سلطانی
،
فاطمه آذری کیا
،
عزیز همایونی راد
،
مصطفی کرمی
چکیده
(625 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(404 دریافت)
مدلسازی اثر پیشتیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانههای گوجهفرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. 193-181
10.22034/FSCT.21.152.181
زهرا ممیوند
،
آریو امامی فر
،
فخرالدین صالحی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(419 دریافت)
پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن
ص. 208-194
10.22034/FSCT.21.152.194
حسن قلی زاده
،
حسن طاهرمنصوری
،
ویتو میشل پارادیسو
چکیده
(760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(532 دریافت)
تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخصهای رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری
ص. 221-209
10.22034/FSCT.21.152.209
تینا شبابی پور
،
محمدیار حسینی
،
نادر حبیبی
چکیده
(838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(363 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS