ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۵۲ - ( ۱۴۰۳ )
تخمین محتوای نیترات گوجهفرنگی با استفاده از ویژگیهای تصویر
ص. ۱۶-۱
10.22034/FSCT.21.152.1
سید مهدی نصیری
*
،
محمد امین نعمت اللهی
،
عبدالعباس جعفری
،
پیمان سلمرودی
چکیده
(۱۴۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۱ دریافت)
تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری
ص. ۲۹-۱۷
10.22034/FSCT.21.152.17
مهدی نادری
*
،
فربود مظفری
،
غزاله فراهانی
،
معصومه مالمیر
،
محسن نوروزی
،
مونا بخشی زاده
چکیده
(۱۴۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۸ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا
ص. ۵۰-۳۰
10.22034/FSCT.2.152.30
صابر امیری
،
محمدباقر اسدی
*
،
فرانک مهرنوش
،
پرویز احمدی قشلاق
چکیده
(۱۵۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۶ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی
ص. ۶۳-۵۱
10.22034/FSCT.21.152.51
حمزه امیری
*
،
پروانه همتی حسن گاویار
،
سید کاظم حسن زاده
چکیده
(۱۶۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۷ دریافت)
جداسازی و شناسایی گونههای سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی
ص. ۷۶-۶۴
10.22034/FSCT.21.152.64
نفیسه دعوتی
*
،
فاطمه چهری
چکیده
(۱۳۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۵۲ دریافت)
بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی
ص. ۹۳-۷۷
10.22034/FSCT.21.152.77
فرزانه آئینه
،
رضا کریمی
*
،
سیامک غیبی
چکیده
(۱۴۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۱ دریافت)
بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری
ص. ۱۰۶-۹۴
10.22034/FSCT.21.152.94
ملیحه شیروش
،
علی نجفی
*
چکیده
(۱۴۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۴ دریافت)
ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت
ص. ۱۱۶-۱۰۷
10.22034/FSCT.21.152.107
مهدی حسن زاده خشت مسجدی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(۱۴۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۷ دریافت)
تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری
ص. ۱۳۱-۱۱۷
10.22034/FSCT.21.152.117
تینا شبابی پور
،
محمدیار حسینی
*
،
نادر حبیبی
چکیده
(۱۳۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۳۸ دریافت)
تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی
ص. ۱۴۵-۱۳۲
10.22034/FSCT.21.152.132
زهرا ممیوند
،
آریو امامی فر
*
،
مصطفی کرمی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(۱۴۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۲ دریافت)
استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت
ص. ۱۶۴-۱۴۶
10.22034/FSCT.21.152.146
حسن قلی زاده
*
،
داوید جولیان مکلمنت
،
حسن طاهر منصوری
،
ویجای جایاسنا
،
احمد شهیدی
چکیده
(۱۵۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۴ دریافت)
تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
ص. ۱۸۰-۱۶۵
10.22034/FSCT.21.152.165
آرش تندهوش
،
مصطفی سلطانی
*
،
فاطمه آذری کیا
،
عزیز همایونی راد
،
مصطفی کرمی
چکیده
(۱۵۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۶۴ دریافت)
مدلسازی اثر پیشتیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانههای گوجهفرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۱۹۳-۱۸۱
10.22034/FSCT.21.152.181
زهرا ممیوند
،
آریو امامی فر
*
،
فخرالدین صالحی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(۱۲۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۷۷ دریافت)
پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن
ص. ۲۰۸-۱۹۴
10.22034/FSCT.21.152.194
حسن قلی زاده
*
،
حسن طاهرمنصوری
،
ویتو میشل پارادیسو
چکیده
(۱۵۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۹ دریافت)
تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخصهای رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری
ص. ۲۲۱-۲۰۹
10.22034/FSCT.21.152.209
تینا شبابی پور
،
محمدیار حسینی
*
،
نادر حبیبی
چکیده
(۱۶۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۰۵ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS