ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۵۱ - ( ۱۴۰۳ )
تولید و ارزیابی ویژگیهای بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم
ص. ۱۲-۱
10.22034/FSCT.21.151.1
آرمین قاسمی
،
زهرا امام جمعه
*
،
پیمان مهستی شتربانی
،
محمد جوکی
،
هما بهمدی
چکیده
(۱۶۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۲۸ دریافت)
پیشبینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روشهای یادگیری ماشین
ص. ۳۱-۱۳
10.22034/FSCT.21.151.13
مهدی کاشانی نژاد
،
محمدامان ضیائی فر
،
علیرضا سلیمانی پور
،
ناصر بهنام پور
*
چکیده
(۱۵۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۳۶ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum )
ص. ۴۴-۳۲
10.22034/FSCT.21.151.32
نیشتمان ستاری
*
،
فردین میراحمدی
،
کامبیز حسن زاده
چکیده
(۱۴۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۹ دریافت)
بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل
ص. ۶۰-۴۵
10.22034/FSCT.21.151.45
محمد گنجه
*
،
عاطفه قره جلو
،
سجاد قادری
چکیده
(۱۵۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۲ دریافت)
اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران
ص. ۷۵-۶۱
10.22034/FSCT.21.151.61
علی اصغر بهارلو
،
سید عبدالمجید جلائی اسفندآبادی
*
،
محسن زاینده رودی
چکیده
(۱۴۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۱۷ دریافت)
زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول
ص. ۸۵-۷۶
10.22034/FSCT.21.151.76
رضا کریمی
*
چکیده
(۱۳۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۹ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمهای
ص. ۱۰۸-۸۶
10.22034/FSCT.21.151.86
فاطمه نجابی
*
،
محمود رضازاد باری
،
هادی الماسی
،
صابر امیری
چکیده
(۱۴۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۵ دریافت)
امکانسنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات، شیرینکننده ایزومالت و اسانس دارچین
ص. ۱۲۵-۱۰۹
10.22034/FSCT.21.151.109
نوشین امیری
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(۱۷۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۴ دریافت)
درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار
ص. ۱۴۶-۱۲۶
10.22034/FSCT.21.151.126
حسین زارعی منش
،
کامبیز جهان بین
*
،
احمد رجایی نجف آبادی
چکیده
(۱۴۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۷ دریافت)
ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. ۱۶۱-۱۴۹
10.22034/FSCT.21.151.149
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(۱۳۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۴ دریافت)
تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم
ص. ۱۷۳-۱۶۲
10.22034/FSCT.21.151.162
محمدرضا صحرائیان
،
افسانه طاهری
،
محمد گنجه
*
چکیده
(۱۷۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۴ دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل
ص. ۱۸۵-۱۷۴
10.22034/FSCT.21.151.174
اقدس تسلیمی
،
Mohsen Barzegar
*
،
محمد علی سحری
،
خدیجه خوش طینت
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۱۵۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۳ دریافت)
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۱۹۶-۱۸۶
10.22034/FSCT.21.151.186
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۱۳۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۳ دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی
ص. ۲۰۸-۱۹۷
10.22034/FSCT.21.151.208
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
چکیده
(۱۳۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۹ دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگیهای رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری
ص. ۲۲۵-۲۰۹
10.22034/FSCT.21.151.209
ابوالحسن ثابت صولت
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
،
حسن برزگر
چکیده
(۱۳۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS