ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۵۰ - ( ۱۴۰۳ )
افزایش تولید سلولز باکتریایی در کامبوجا از طریق استفاده از ملاس نیشکر از طریق کامپوزیت مرکزی
ص. ۴۳-۲۶
10.22034/FSCT.21.150.26
صابر امیری
،
هاجر جهانپور
،
آیلا علمی کشتیبان
،
محمود رضازادباری
*
چکیده
(۱۵۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۷ دریافت)
ارزیابی و مدلسازی خواص رئولوژیکی محلول صمغ گزانتان تیمار شده با مایکروویو
ص. ۶۳-۵۴
10.22034/FSCT.21.150.54
فخرالدین صالحی
*
،
مریم تشکری
،
کیمیا ثمری
چکیده
(۱۴۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۳۹ دریافت)
پروتئاز آسپارتیک میکروبی: بیوسنتز، ویژگی ها و کاربردهای در حال ظهور: یک بررسی
ص. ۹۴-۷۶
10.22034/FSCT.21.150.76
صادق فنجان حسناوی
،
علاء جبار عبد المنهل
،
زینه کاظم الیونس
،
عمار بدران رمضان التمیمی
،
طارق جمال عبدالمقصود
،
محمدعلی حصاری نژاد
*
چکیده
(۱۷۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۷ دریافت)
بهینه سازی تولید زیست توده توسط Monascus purpureus در محیط کشت حاوی لجن لبنی
ص. ۱۹۱-۱۸۲
10.22034/FSCT.21.150.182
سمیرا مرادی
،
سیدعلی مرتضوی
*
چکیده
(۸۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۲۳ دریافت)
بررسی پتانسیل ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی پپتید ملیتین علیه باکتری های پاتوژن اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. ۲۰۵-۱۹۲
10.22034/FSCT.21.150.192
آرزو روحی
،
فرشته فلاح
،
مرجان ازغندی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سلام ایبراهیم
،
علیرضا وسیعی
چکیده
(۱۲۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۱۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS