ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 150 - ( 1403 )
افزایش تولید سلولز باکتریایی در کامبوجا از طریق استفاده از ملاس نیشکر از طریق کامپوزیت مرکزی
ص. 43-26
10.22034/FSCT.21.150.26
صابر امیری
،
هاجر جهانپور
،
آیلا علمی کشتیبان
،
محمود رضازادباری
چکیده
(711 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(592 دریافت)
ارزیابی و مدلسازی خواص رئولوژیکی محلول صمغ گزانتان تیمار شده با مایکروویو
ص. 63-54
10.22034/FSCT.21.150.54
فخرالدین صالحی
،
مریم تشکری
،
کیمیا ثمری
چکیده
(662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(449 دریافت)
پروتئاز آسپارتیک میکروبی: بیوسنتز، ویژگی ها و کاربردهای در حال ظهور: یک بررسی
ص. 94-76
10.22034/FSCT.21.150.76
صادق فنجان حسناوی
،
علاء جبار عبد المنهل
،
زینه کاظم الیونس
،
عمار بدران رمضان التمیمی
،
طارق جمال عبدالمقصود
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(620 دریافت)
بهینه سازی تولید زیست توده توسط Monascus purpureus در محیط کشت حاوی لجن لبنی
ص. 191-182
10.22034/FSCT.21.150.182
سمیرا مرادی
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(329 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(344 دریافت)
بررسی پتانسیل ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی پپتید ملیتین علیه باکتری های پاتوژن اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس
ص. 205-192
10.22034/FSCT.21.150.192
آرزو روحی
،
فرشته فلاح
،
مرجان ازغندی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سلام ایبراهیم
،
علیرضا وسیعی
چکیده
(387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(367 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS