ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۴۸ - ( ۱۴۰۳ )
بهینهیابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.21.148.1
سید محمد حسینی
،
حمید توکلیپور
*
،
محسن مختاریان
،
محمد آرمین
چکیده
(۱۷۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۰ دریافت)
تأثیر سیستمهای مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بیدانه
ص. ۳۰-۱۶
10.22034/FSCT.21.148.16
معصومه شکری
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
مختار حیدری
،
Mousa Rasouli
*
،
احمد زارع
چکیده
(۱۴۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۶ دریافت)
تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم
ص. ۴۴-۳۱
10.22034/FSCT.21.148.31
محدثه یوسفی
،
ماندانا بی مکر
*
،
سید محمد قریشی
،
علی گنجلو
چکیده
(۱۳۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۴۰ دریافت)
نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا
ص. ۶۱-۴۵
10.22034/FSCT.21.148.45
عاطفه جامی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
*
،
رضوان شاددل
چکیده
(۱۴۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۹ دریافت)
بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. ۷۸-۶۲
10.22034/FSCT.21.148.62
آناهیتا سیفی پاشا
،
حمیدرضا کاظمینی
*
چکیده
(۱۴۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۶۹ دریافت)
تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار درهمتنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئهورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی
ص. ۸۸-۷۹
10.22034/FSCT.21.148.79
محسن مختاریان
*
،
زهرا کاویانی پور
چکیده
(۱۳۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۳۲ دریافت)
بهینهسازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو
ص. ۱۰۲-۸۹
10.22034/FSCT.21.148.89
مریم ثابت قدم
،
فاطمه پورحاجی
،
مهدی جلالی
،
مهدی جلالی
،
مهدی جلالی
،
مهدی جلالی
،
مهدی جلالی
،
مهدی جلالی
*
،
الهام آزادفر
چکیده
(۱۲۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۳ دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)
ص. ۱۱۱-۱۰۳
10.22034/FSCT.21.148.103
جلال خورشیدی
*
،
سید هیمن امان اللهی
،
پخشان بایزیدی آذر
چکیده
(۱۳۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۷۸ دریافت)
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز
ص. ۱۲۶-۱۱۲
10.22034/FSCT.21.148.112
فاطمه رضانژاد امیردهی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
محسن رشیدی
،
سیده نرگس مظلومی
چکیده
(۱۴۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۲ دریافت)
تهیه فیلم آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس
ص. ۱۴۰-۱۲۷
10.22034/FSCT.21.148.127
اکرم خاکپور
*
،
محمود رضازاد باری
،
سجاد پیرسا
،
فاطمه خاکپور
چکیده
(۱۲۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۸ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران
ص. ۱۵۳-۱۴۱
10.22034/FSCT.21.148.141
علیرضا ضیایی ریزی
،
علیرضا صادقی
*
،
حسن فیضی
،
سید مهدی جعفری
،
حسین پور عبدالله
چکیده
(۱۷۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۲ دریافت)
استفاده از روشهای هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشککردن جوانههای چرخشده نخود
ص. ۱۶۳-۱۵۴
10.22034/FSCT.21.148.154
کیمیا گوهرپور
،
فخرالدین صالحی
*
،
امیر دارایی گرمهخانی
چکیده
(۱۴۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۱ دریافت)
استخراج ترکیبات زیستفعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روشهای اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون
ص. ۱۷۵-۱۶۴
10.22034/FSCT.21.148.164
نازنین امیراحمدی
،
اکرم شریفی
*
،
محمد کوبا
چکیده
(۱۴۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۰ دریافت)
استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس
ص. ۱۸۹-۱۷۶
10.22034/FSCT.21.148.176
فاطمه خاکپور
*
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۱۶۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۸۶ دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان
ص. ۲۰۵-۱۹۰
10.22034/FSCT.21.148.190
نادر سندگل
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۱۳۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۵ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS