ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 136 - ( 1402 )
استفاده از فناوری رزونانس پلاسمون سطحی برای ارزیابی اولیه فعالیت آنتیتوکسین اگزوپلیساکارید دکستران علیه انتروتوکسین حساس به حرارت اشرشیا کلی
ص. 10-1
10.22034/FSCT.20.136.1
مجتبی آذری آنپار
،
فریده طباطبایی یزدی
،
پاسکال دِقغاو
،
نادیا اولال
،
کامبیز جهانبین
چکیده
(861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(621 دریافت)
ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری
ص. 25-12
10.22034/FSCT.20.136.12
میکائیل ثباتی
،
حمیدرضا کاظمینی
،
راحم خوشبخت
چکیده
(1300 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(691 دریافت)
بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm
ص. 37-26
10.22034/FSCT.20.136.26
پریسا حبیبی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
محمد مراد فرج الهی
چکیده
(1080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(658 دریافت)
مدلسازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتمهای شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART)
ص. 50-38
10.22034/FSCT.20.136.38
هدا فهیم
،
علی معتمدزادگان
،
رضا فرهمندفر
،
نادر غفاری خلیق
چکیده
(992 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(710 دریافت)
تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع 3
ص. 63-51
10.22034/FSCT.20.136.51
سونیا کیاء
،
سید حسین حسینی قابوس
،
ابوالفضل فدوی
،
ابوالقاسم سراج
چکیده
(1064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(750 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست بدون چربی غنی شده با فیبر بامبو
ص. 79-64
10.22034/FSCT.20.136.64
زهرا نیک اقبال
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(921 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(664 دریافت)
ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگیهای شیمیایی کشکهای مایع سنتی عرضهشده در شهر همدان
ص. 90-80
10.22034/FSCT.20.136.80
سمیرا امین اخلاص
،
محمدرضا پژوهی الموتی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(1068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(871 دریافت)
تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی
ص. 102-91
10.22034/FSCT.20.136.91
سید حمیدرضا رحیمیان مفرد
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(1053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(606 دریافت)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) در فرمولاسیون سوسیس معمولی بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد
ص. 116-103
10.22034/FSCT.20.136.103
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
ص. 135-117
10.22034/FSCT.20.136.117
فاطمه آذری کیا
،
پردیس قاسمی
چکیده
(1226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(915 دریافت)
تأثیر وزن مولکولی کیتوزان و نوع نرمکننده در پوشش خوراکی بر شاخصهای کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ
ص. 149-137
10.22034/FSCT.20.136.137
عارف شریفی
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(620 دریافت)
بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی
ص. 171-150
10.22034/FSCT.20.136.150
سیما اتشین بار
،
فرزانه عبدالملکی
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(656 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت
ص. 185-172
10.22034/FSCT.20.136.172
عذرا صفوی
،
شهرام بیرقی طوسی
،
مجید هاشمی
چکیده
(1023 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(555 دریافت)
اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی
ص. 200-186
10.22034/FSCT.20.136.186
مهسا صیادی
،
زینب ابراهیم زاده موسوی
،
سید هادی رضوی
چکیده
(1020 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(621 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزومهای حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان
ص. 214-201
10.22034/FSCT.20.136.201
عبدالخلیل آذری
،
سیدحسین حسینی قابوس
،
سید مهدی جعفری
،
وحید عرفانی مقدم
چکیده
(1044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(668 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS