ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۲۷ - ( ۱۴۰۱ )
بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو
ص. ۱۲-۱
10.22034/FSCT.19.127.1
معصومه بابایی سروینه باغی
،
محمد احمدی
*
،
محمدرضا شیران
،
مریم عزیزخانی
چکیده
(۲۵۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۸ دریافت)
مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس
ص. ۲۹-۱۳
10.22034/FSCT.19.127.13
رسول نیکنام
*
،
محمد موسوی
،
حسین کیانی
چکیده
(۲۱۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۳۷ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش
ص. ۴۵-۳۱
10.22034/FSCT.19.127.31
پریسا شمسایی
،
سید ابراهیم حسینی
*
،
غلام حسن اسدی
،
انوشه شریفان
چکیده
(۲۵۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۳۴ دریافت)
امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. ۶۰-۴۷
10.22034/FSCT.19.127.47
غزاله تولیتی
،
زهرا بیگ محمدی
*
،
غزل لبیکی
چکیده
(۲۶۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۶ دریافت)
استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانانهای حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم
ص. ۷۷-۶۱
10.22034/FSCT.19.127.61
رسول نیکنام
*
،
محمد موسوی
،
حسین کیانی
چکیده
(۲۲۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۲ دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روشهای مختلف
ص. ۸۹-۷۹
10.22034/FSCT.19.127.79
نسترن طبری شاهاندشت
،
مرضیه بلندی
*
،
مجید رحمتی
،
مسلم جعفری ثانی
چکیده
(۲۲۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۰ دریافت)
بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه
ص. ۹۹-۹۱
10.22034/FSCT.19.127.91
محمد رضا امیریوسفی
،
حیدر جمعه الکعبی
،
سحر سلاح برزین
،
محمدعلی حصاری نژاد
*
چکیده
(۲۴۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۴ دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو
ص. ۱۱۱-۱۰۱
10.22034/FSCT.19.127.101
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
آیدا گودرزی معظمی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(۲۳۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۰ دریافت)
تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر
ص. ۱۲۳-۱۱۳
10.22034/FSCT.19.127.113
امین الله باقری فرد
*
،
گودرز باقری فرد
،
فرود باقری
چکیده
(۲۳۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۱۱ دریافت)
ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده
ص. ۱۳۷-۱۲۵
10.22034/FSCT.19.127.125
رامین تیموری اوخچلار
،
افشین جوادی
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(۲۴۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۲ دریافت)
تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۱۵۴-۱۳۹
10.22034/FSCT.19.127.139
پرستو قائمی
،
سعیده عربشاهی دلویی
*
،
مهران اعلمی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(۲۶۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۸ دریافت)
بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه بهلیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن
ص. ۱۶۶-۱۵۵
10.22034/FSCT.19.127.155
زینب صمیمی
،
ملیحه یعقوبی
*
،
محسن ثانی خانی
،
عزیزاله خیری
چکیده
(۲۲۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۴ دریافت)
اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن
ص. ۱۷۹-۱۶۷
10.22034/FSCT.19.127.167
شهین زمردی
*
،
فرید امیر شقاقی
،
کریم گرامی
چکیده
(۲۳۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۵ دریافت)
جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگیهای تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)
ص. ۱۹۲-۱۸۱
10.22034/FSCT.19.127.181
مهدی کریمی
*
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحراییان
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(۲۲۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۱ دریافت)
کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بستهبندی مواد غذایی
ص. ۲۰۹-۱۹۳
10.22034/FSCT.19.127.193
شبنم سیستانی
*
،
هاجر شکرچیزاده
چکیده
(۳۲۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۹۹ دریافت)
مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی
ص. ۲۲۳-۲۱۱
10.22034/FSCT.19.127.211
علی ملایم
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۲۴۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۱ دریافت)
بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد
ص. ۲۴۰-۲۲۵
10.22034/FSCT.19.127.225
سیده هدی یوسفیان
،
رحیم ابراهیمی
*
،
بهرام حسین زاده سامانی
،
علی ملکی
چکیده
(۲۵۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۴ دریافت)
اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی
ص. ۲۵۳-۲۴۱
10.22034/FSCT.19.127.241
سمیرا مرادی
،
فاطمه زراعت پیشه
،
حسین زنگانه
،
مهدی قجری شموشکی
،
علیرضا وسیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(۲۷۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۹ دریافت)
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتیاکسیدانی دو رقم میوه توتفرنگی در طی 15 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
ص. ۲۶۶-۲۵۵
10.22034/FSCT.19.127.255
مرضیه آخوند
،
مریم کلاهی
*
،
فریبا حیدری زاده
چکیده
(۲۵۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۱ دریافت)
تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید
ص. ۲۸۰-۲۶۷
10.22034/FSCT.19.127.267
سحر حمزه ای
،
آرزو خضرلو
،
علی احسانی
*
چکیده
(۲۳۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۹ دریافت)
تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعالسازی در خشک کردن برگهی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ
ص. ۲۸۹-۲۸۱
10.22034/FSCT.19.127.281
سید جعفر هاشمی
*
،
آزاده رنجبر ندامانی
،
نیلوفر عبدی
چکیده
(۲۲۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۳ دریافت)
ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیهسازی شده گوارشی
ص. ۳۰۳-۲۹۱
10.22034/FSCT.19.127.291
فریناز حسینی
،
علی معتمدزادگان
*
،
شهرام نقیزاده رییسی
،
سمیه رهایی
چکیده
(۲۵۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۸ دریافت)
مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی
ص. ۳۱۶-۳۰۵
10.22034/FSCT.19.127.305
محسن دلوی اصفهان
*
چکیده
(۱۹۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۹۶ دریافت)
ارزیابی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.)
ص. ۳۳۱-۳۱۷
10.22034/FSCT.19.127.317
سودابه نورزاد
،
حسنعلی نقدی بادی
*
،
سپیده کلاته جاری
،
علی مهرآفرین
،
سکینه سعیدی سار
چکیده
(۲۷۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۹ دریافت)
بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگیهای میکروبی و حسی گاناش شکلاتی
ص. ۳۴۴-۳۳۳
10.22034/FSCT.19.127.333
بنفشه مهیمنی
،
شیلا صفائیان
*
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۲۲۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۶ دریافت)
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم
ص. ۳۵۸-۳۴۵
10.22034/FSCT.19.127.345
رضا صفری
*
،
زینب رفتنی امیری
،
سهیل ریحانی پول
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۲۹۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۰۴ دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد
ص. ۳۷۰-۳۵۹
10.22034/FSCT.19.127.359
مریم رضایی
،
لیلا نوری
،
محمد دانشی
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
فریبرز ناهیدی
چکیده
(۲۳۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۶ دریافت)
تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کمچرب
ص. ۳۸۴-۳۷۱
10.22034/FSCT.19.127.371
علی ماهیان
،
الهام مهدیان
*
،
اسماعیل عطای صالحی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(۲۲۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۲ دریافت)
جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها
ص. ۳۹۴-۳۸۵
10.22034/FSCT.19.127.385
امیر خدنگ نیکفرجام
،
الهام مهدیان
*
،
ریحانه احمدزاده قویدل
،
رضا کاراژیان
چکیده
(۲۲۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۱ دریافت)
بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد
ص. ۴۰۷-۳۹۵
10.22034/FSCT.19.127.395
اورنگ خادمی
*
،
محمدرضا وظیفه شناس
،
جواد عرفانی مقدم
چکیده
(۲۰۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS