ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۱۰۱ - ( ۱۳۹۹ )
افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی
ص. ۱۳-۱
10.52547/fsct.17.101.1
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(۵۱۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۷ دریافت)
اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی
ص. ۲۹-۱۵
10.52547/fsct.17.101.15
مصطفی سلطانی
*
،
مهسا هادی
،
سوده محمدی
چکیده
(۵۶۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۵۶ دریافت)
ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف
ص. ۴۳-۳۱
10.52547/fsct.17.101.31
بهروز اکبری
*
،
صبا صادقی
،
مسعود هماپور
،
فائزه شیرخان
چکیده
(۵۴۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۴ دریافت)
تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغهای هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت
ص. ۵۷-۴۵
10.52547/fsct.17.101.45
مسعود یقبانی
*
،
آرش کوچکی
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
چکیده
(۴۶۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۹ دریافت)
اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری
ص. ۷۰-۵۹
10.52547/fsct.17.101.59
آریو امامی فر
*
،
مهری محمدی زاده
چکیده
(۵۱۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۱ دریافت)
فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتریهای بیماریزا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”
ص. ۸۰-۷۱
10.52547/fsct.17.101.71
Mohsen محسن
،
حسین جوینده
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۵۲۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۸ دریافت)
ایجاد سامانههای ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون
ص. ۹۱-۸۱
10.52547/fsct.17.101.81
محمدعلی حصاری نژاد
*
،
علی رافع
،
علیرضا صادقیان
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(۴۵۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۳ دریافت)
بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال
ص. ۱۰۱-۹۳
10.52547/fsct.17.101.93
وهاب محمدزاده
،
ادریس آرژه
*
،
داریوش معصومی
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(۴۹۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۴ دریافت)
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده
ص. ۱۱۵-۱۰۳
10.52547/fsct.17.101.103
محمد یقطینی
،
جواد فیضی
*
،
سید عزیزالله حسینی طاهری
،
سید عماد حسینی طاهری
چکیده
(۴۷۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۳ دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی
ص. ۱۳۰-۱۱۷
10.52547/fsct.17.101.117
Sedigheh Yazdanpanah
*
،
مهناز پیری
چکیده
(۴۷۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۳ دریافت)
بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونههای گندم و آرد گندم استانهای گلستان و مازندران
ص. ۱۴۳-۱۳۱
10.52547/fsct.17.101.131
اله یار عرب امیر آبادی
،
رکسانا موگوئی
*
،
نوشین سجادی
چکیده
(۵۱۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۵۰ دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
ص. ۱۵۳-۱۴۵
10.52547/fsct.17.101.145
محمد لشگری چرمی
،
محمد محسن زاده
*
،
محمد عزیززاده
،
محمد مالکی
چکیده
(۴۶۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۹ دریافت)
آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریمگلیSalvia officinalis L.
ص. ۱۶۵-۱۵۵
10.52547/fsct.17.101.155
علی بابایی قاقلستانی
*
،
محمدتقی آل ابراهیم
،
محمد اسدی
چکیده
(۵۱۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۷۷ دریافت)
تاثیر فرآیند جوانهزدن بر برخی از ویژگیهای فراسودمند ارقام عدس ایرانی
ص. ۱۷۶-۱۶۷
10.52547/fsct.17.101.167
امیرسهیل کریمی
،
سولماز صارم نژاد
*
چکیده
(۴۱۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۵ دریافت)
تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی
ص. ۱۸۴-۱۷۷
10.52547/fsct.17.101.177
پریا پیشوافرد
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۴۹۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS