ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۷، شماره ۱۰۰ - ( ۱۳۹۹ )
پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونهکوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز
ص. ۱۵-۱
10.52547/fsct.17.100.1
عبدالرضا آقاجانی
*
،
حمیدرضا مهدوی عادلی
،
محمد علی داوودی
،
معصومه امیری
چکیده
(۴۱۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۳ دریافت)
تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
ص. ۲۸-۱۷
10.52547/fsct.17.100.17
عزت اله عسکری اصلی ارده
*
،
محمد رضا لاریجانی
،
ریحانه لونی
چکیده
(۴۱۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۴ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم
ص. ۴۱-۲۹
10.52547/fsct.17.100.29
فرشته حسینیان
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
*
،
لعیا رضازاد باری
،
صونا دودانگه
چکیده
(۴۰۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۰ دریافت)
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال
ص. ۵۶-۴۳
10.52547/fsct.17.100.43
مطهره پیرنیا
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(۴۵۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۵ دریافت)
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231
ص. ۶۶-۵۷
10.52547/fsct.17.100.57
پریچهر حناچی
*
،
مرجان حسین پور
،
سیده زهرا بطحایی
،
روشنک زرین قلمی
چکیده
(۳۸۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۹ دریافت)
استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیشتیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت
ص. ۷۵-۶۷
10.52547/fsct.17.100.67
بهرام فتحی آچاچلویی
*
،
مهدی جلالی جیوان
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(۵۱۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۹ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه
ص. ۱۰۱-۷۷
10.52547/fsct.17.100.77
نسرین فرجی
*
،
محمد علیزاده
،
هادی الماسی
،
سجاد پیرسا
،
سهیلا فرجی
چکیده
(۴۱۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۷۷ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوششدهی نبات فراسودمند
ص. ۱۱۵-۱۰۳
10.52547/fsct.17.100.103
نسیم ادیب پور
،
مرضیه حسینی نژاد
*
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(۴۰۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۴ دریافت)
بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک
ص. ۱۲۵-۱۱۷
10.52547/fsct.17.100.117
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(۴۶۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۱۰ دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات
ص. ۱۳۸-۱۲۷
10.52547/fsct.17.100.127
محمد حجتی
*
،
مرضیه امیدی میرزایی
،
زهرا کیارسی
چکیده
(۳۷۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۶۰ دریافت)
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز
ص. ۱۴۹-۱۳۹
10.52547/fsct.17.100.139
نگین ذیبح اللهی
،
آیناز علیزاده
*
،
هادی الماسی
،
شهرام حنیفیان
،
حامد همیشه کار
چکیده
(۳۸۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۹۳ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)
ص. ۱۶۳-۱۵۱
10.52547/fsct.17.100.151
مائده کلبادی نژاد
،
لیلا نجفیان
*
چکیده
(۳۹۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۵ دریافت)
بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه
ص. ۱۷۵-۱۶۵
10.52547/fsct.17.100.165
اعظم کرانی
*
،
کامبیز حسن زاده
،
سیده عاطفه حسینی
،
ناصر مفاخری
،
شوگار گفتاری
،
سوسن اشرفی
،
عابد رستمی
،
کژال نادری
،
محمدرزگار ذره بین
،
بیژن نوری
چکیده
(۳۶۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۶ دریافت)
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری
ص. ۱۸۷-۱۷۷
10.52547/fsct.17.100.177
مصطفی شهیدی نوقابی
*
،
راضیه نیازمند
،
مژده صراف
،
مهناز شهیدی
چکیده
(۳۰۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۶۶ دریافت)
ویژگیهای خرمالو خشک شده با استفاده از خشککن فروسرخ و مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۲۰۰-۱۸۹
10.52547/fsct.17.100.189
میترا فدایی
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
بابک بهشتی
چکیده
(۳۷۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS