ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۶ - ( ۱۳۹۸ )
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآوردههای خوراکی جدید؛ از ایدهپردازی تا معرفی به بازار- مطالعهی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی
ص. ۱۳-۱
10.29252/fsct.16.96.1
Amir Reza Shaviklo
*
چکیده
(۴۶۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۸ دریافت)
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
ص. ۲۵-۱۵
10.29252/fsct.16.96.15
میرهاشم سید احمدی ممقانی
،
آیناز علیزاده
*
،
میترا صوفی
چکیده
(۴۵۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۴ دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
ص. ۴۲-۲۷
10.29252/fsct.16.96.27
فاطمه ژانداری
،
فخری شهیدی
*
،
محمدجواد وریدی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سحر روشنک
چکیده
(۵۱۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۱۵ دریافت)
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلولهای سرطانی ریه (A549) به روش XTT
ص. ۵۱-۴۳
10.29252/fsct.16.96.43
زهره کرمی
،
سید هادی پیغمبردوست
*
،
جواد حصاری
،
بهروز اکبری ادرگانی
چکیده
(۴۵۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۶ دریافت)
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
ص. ۶۴-۵۳
10.29252/fsct.16.96.53
گلناز بحریه
،
سعید داداشی
*
،
جلال دهقان نیا
،
حسین غفاری
چکیده
(۴۸۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۵ دریافت)
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
ص. ۷۴-۶۵
10.29252/fsct.16.96.65
حیدر ناصری
،
عیسی حزباوی
*
،
فیض اله شهبازی
چکیده
(۴۰۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۹ دریافت)
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
ص. ۹۰-۷۵
10.29252/fsct.16.96.75
سمیه مهاجری
،
سپیده خراسانی
*
،
زهرا پاک کیش
چکیده
(۳۹۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۸ دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتیاکسیدان طبیعی کاتچین
ص. ۱۰۲-۹۱
10.29252/fsct.16.96.91
مسلم صباغی
،
یحیی مقصودلو
*
،
محبوبه کشیری
،
علی رضا شاکری
چکیده
(۴۱۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۱۱ دریافت)
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. ۱۱۹-۱۰۳
10.29252/fsct.16.96.103
محسن زندی
*
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۴۸۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۷ دریافت)
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
ص. ۱۳۱-۱۲۱
10.29252/fsct.16.96.121
محمد رحمتی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(۴۰۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۱ دریافت)
تاثیر ویتامینهای مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد
ص. ۱۴۳-۱۳۳
10.29252/fsct.16.96.133
علی ابرومند
*
چکیده
(۳۹۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۱ دریافت)
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
ص. ۱۶۰-۱۴۵
10.29252/fsct.16.96.145
کاظم علیرضالو
*
،
حسین حسین شفقی مولان
،
مهدی یونسی حمزه خانلو
،
بیوک آقا فرمانی
،
امید فتحی زاده
چکیده
(۴۵۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۵ دریافت)
تاثیر انبارمانی بر ثابت دیالکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
ص. ۱۷۳-۱۶۱
10.29252/fsct.16.96.161
حسین احمدی چناربن
*
چکیده
(۳۷۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۸۸ دریافت)
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
ص. ۱۸۴-۱۷۵
10.29252/fsct.16.96.175
محمدامین محمدی فر
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد علی حصاری نژاد
،
آرش کوچکی
*
چکیده
(۴۱۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۵ دریافت)
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانهگوجه فرنگی
ص. ۱۹۷-۱۸۵
10.29252/fsct.16.96.185
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محیا شریعت علوی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(۴۵۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS