ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 96 - ( 1398 )
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآوردههای خوراکی جدید؛ از ایدهپردازی تا معرفی به بازار- مطالعهی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی
ص. 13-1
10.29252/fsct.16.96.1
Amir Reza Shaviklo
چکیده
(3608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1439 دریافت)
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
ص. 25-15
10.29252/fsct.16.96.15
میرهاشم سید احمدی ممقانی
،
آیناز علیزاده
،
میترا صوفی
چکیده
(3607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1234 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
ص. 42-27
10.29252/fsct.16.96.27
فاطمه ژانداری
،
فخری شهیدی
،
محمدجواد وریدی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سحر روشنک
چکیده
(4040 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1311 دریافت)
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلولهای سرطانی ریه (A549) به روش XTT
ص. 51-43
10.29252/fsct.16.96.43
زهره کرمی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
جواد حصاری
،
بهروز اکبری ادرگانی
چکیده
(3406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1658 دریافت)
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
ص. 64-53
10.29252/fsct.16.96.53
گلناز بحریه
،
سعید داداشی
،
جلال دهقان نیا
،
حسین غفاری
چکیده
(3685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1367 دریافت)
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
ص. 74-65
10.29252/fsct.16.96.65
حیدر ناصری
،
عیسی حزباوی
،
فیض اله شهبازی
چکیده
(3084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1119 دریافت)
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
ص. 90-75
10.29252/fsct.16.96.75
سمیه مهاجری
،
سپیده خراسانی
،
زهرا پاک کیش
چکیده
(3050 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1345 دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتیاکسیدان طبیعی کاتچین
ص. 102-91
10.29252/fsct.16.96.91
مسلم صباغی
،
یحیی مقصودلو
،
محبوبه کشیری
،
علی رضا شاکری
چکیده
(3116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1089 دریافت)
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 119-103
10.29252/fsct.16.96.103
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(3727 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1627 دریافت)
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
ص. 131-121
10.29252/fsct.16.96.121
محمد رحمتی
،
محمد حسین عزیزی
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(3076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1110 دریافت)
تاثیر ویتامینهای مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد
ص. 143-133
10.29252/fsct.16.96.133
علی ابرومند
چکیده
(2911 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1229 دریافت)
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
ص. 160-145
10.29252/fsct.16.96.145
کاظم علیرضالو
،
حسین حسین شفقی مولان
،
مهدی یونسی حمزه خانلو
،
بیوک آقا فرمانی
،
امید فتحی زاده
چکیده
(3394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1142 دریافت)
تاثیر انبارمانی بر ثابت دیالکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
ص. 173-161
10.29252/fsct.16.96.161
حسین احمدی چناربن
چکیده
(2838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(933 دریافت)
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
ص. 184-175
10.29252/fsct.16.96.175
محمدامین محمدی فر
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد علی حصاری نژاد
،
آرش کوچکی
چکیده
(3157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1395 دریافت)
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانهگوجه فرنگی
ص. 197-185
10.29252/fsct.16.96.185
علیرضا صادقی ماهونک
،
محیا شریعت علوی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(3538 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1103 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS