(2013). بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان فریبا نقی‏پور1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، زهرا شیخ الاسلامی 2، مهدی قیافه داودی2، بهاره صحرائیان1. , 10(41), 127-139.
. "بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان فریبا نقی‏پور1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، زهرا شیخ الاسلامی 2، مهدی قیافه داودی2، بهاره صحرائیان1". , 10, 41, 2013, 127-139.
(2013). 'بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان فریبا نقی‏پور1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، زهرا شیخ الاسلامی 2، مهدی قیافه داودی2، بهاره صحرائیان1', , 10(41), pp. 127-139.
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان فریبا نقی‏پور1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، زهرا شیخ الاسلامی 2، مهدی قیافه داودی2، بهاره صحرائیان1. , 2013; 10(41): 127-139.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,163
Number of Articles24,582
Article View20,727,714
PDF Download16,393,558