(2013). تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری1، مهسا مجذوبی2 ، عسگر فرحناکی2. , 10(41), 23-33.
. "تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری1، مهسا مجذوبی2 ، عسگر فرحناکی2". , 10, 41, 2013, 23-33.
(2013). 'تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری1، مهسا مجذوبی2 ، عسگر فرحناکی2', , 10(41), pp. 23-33.
تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری1، مهسا مجذوبی2 ، عسگر فرحناکی2. , 2013; 10(41): 23-33.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,163
Number of Articles24,582
Article View20,689,146
PDF Download16,382,294