بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برشهای نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا سعید مینایی1، علی متولی2، رسول همتیان3، سلیمان عباسی4،عبدالرحمن قادری5، غلام حسن نجفی6 | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 1, Volume 10, Issue 41, 1392, Pages 1-12 PDF (477.92 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده در این پژوهش، رفتار خشک شدن و تاثیر شرایط مختلف خشک کردن (4 سطح توان مایکروویو 130، 260، 380 و 450 وات و 4 سطح فشار مطلق 200، 400، 600 و 800 میلی بار) توسط خشک کن مایکروویو- خلا بر تمایل به از دست دادن رطوبت، ضریب انتشار رطوبت موثر و مقادیر انرژی فعال سازی در لایه نازک قارچ مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس یافتههای این بررسی ضریب انتشار رطوبت موثر لایه نازک قارچ بین 7-10×1542/2 تا 7-10×6535/8 متر مربع بر ثانیه بدست آمد. انرژی فعال سازی با استفاده از یک رابطه نمایی بر مبنای رابطه آرینوس محاسبه شد. انرژی فعال سازی بدست آمده در خشک کن مایکروویو- خلا برای لایه نازک قارچ در سطوح مختلف توان و خلا در سه روش متفاوت بسیار به یکدیگر نزدیک بود. همچنین کمترین و بیشترین میزان انرژی مصرفی در خشککردن لایه های قارچ به ترتیب 168/0 و 48/0 کیلووات ساعت بدست آمد. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: قارچ; خشک کردن; خشککن مایکروویو-خلا | ||
|
Statistics Article View: 133 PDF Download: 113 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,163 |
| Number of Articles | 24,582 |
| Article View | 20,752,284 |
| PDF Download | 16,402,779 |