(2014). بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم بهاره صحرائیان1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، مهدی قیافه داودی2، زهرا شیخ الاسلامی2، فریبا نقی‏پور1. , 11(42), 129-139.
. "بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم بهاره صحرائیان1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، مهدی قیافه داودی2، زهرا شیخ الاسلامی2، فریبا نقی‏پور1". , 11, 42, 2014, 129-139.
(2014). 'بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم بهاره صحرائیان1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، مهدی قیافه داودی2، زهرا شیخ الاسلامی2، فریبا نقی‏پور1', , 11(42), pp. 129-139.
بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم بهاره صحرائیان1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، مهدی قیافه داودی2، زهرا شیخ الاسلامی2، فریبا نقی‏پور1. , 2014; 11(42): 129-139.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,451,797
PDF Download17,556,855