مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگیهای رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2 ، عسکر فرحناکی3، سید ابراهیم حسینی4 | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 9, Volume 11, Issue 42, 1393, Pages 95-105 PDF (461.09 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده ویژگیهای رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با مدلهای توصیف کننده به منظور درک بهتر در فرایندهای تبخیر و روند عملآوری مورد مطالعه قرار گرفت. ویژگیهای جریان برای کنسانتره با محتوای ماده جامد محلول(بریکس) °65 حاوی غلظتهای مختلف پکتین از2/0 تا 8/0 درصد و محدوده دمایی 5 تا 65 درجه سانتیگراد با استفاده از روش پاسخ سطح تعیین شد. ویسکومتر چرخشی برای تعیین رفتار جریان بکار برده شد. نمونه ها در معرض سرعت برشی برنامه ریزی شده افزاینده از 0 تا s-1100 در 10 دقیقه قرار داده شدند. نوع جریان همه این ترکیبات به نحو رضایت بخشی با مدل هرشل – بالکلی1 شرح داده شد و ضریب قوام (m)، شاخص رفتار جریان(n)، تنش آستانه(τ0) ، و ویسکوزیته ظاهری(η) اندازه گیری شد. همه پارامترها به تغییرات دما و غلظت پکتین حساس بودند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: رئولوژی; کنسانتره آب انجیر; هرشل- بالکلی; غلظت پکتین | ||
|
Statistics Article View: 190 PDF Download: 119 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,674 |
| Article View | 24,451,834 |
| PDF Download | 17,556,863 |