(2015). تأثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک سیما چراغی دهدزی1، ناصر همدمی2. , 12(46), 145-154.
. "تأثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک سیما چراغی دهدزی1، ناصر همدمی2". , 12, 46, 2015, 145-154.
(2015). 'تأثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک سیما چراغی دهدزی1، ناصر همدمی2', , 12(46), pp. 145-154.
تأثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک سیما چراغی دهدزی1، ناصر همدمی2. , 2015; 12(46): 145-154.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,020
PDF Download16,033,054