(2015). تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین‌های زرده تخم مرغ بر ویژگی‌های رئولوژیکی سس مایونز مهشید رهبری1 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2، یحیی مقصودلو2. , 12(46), 131-143.
. "تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین‌های زرده تخم مرغ بر ویژگی‌های رئولوژیکی سس مایونز مهشید رهبری1 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2، یحیی مقصودلو2". , 12, 46, 2015, 131-143.
(2015). 'تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین‌های زرده تخم مرغ بر ویژگی‌های رئولوژیکی سس مایونز مهشید رهبری1 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2، یحیی مقصودلو2', , 12(46), pp. 131-143.
تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین‌های زرده تخم مرغ بر ویژگی‌های رئولوژیکی سس مایونز مهشید رهبری1 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2، یحیی مقصودلو2. , 2015; 12(46): 131-143.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,014
PDF Download16,033,050