(2015). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4. , 12(46), 73-84.
. "بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4". , 12, 46, 2015, 73-84.
(2015). 'بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4', , 12(46), pp. 73-84.
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4. , 2015; 12(46): 73-84.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,782,850
PDF Download15,990,290