(2015). تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت علی حشمتی1، ابوالفضل کامکار2* ، جمیله سالار آملی3، ، جلال حسن4، غلامرضا جاهد5. , 12(46), 61-71.
. "تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت علی حشمتی1، ابوالفضل کامکار2* ، جمیله سالار آملی3، ، جلال حسن4، غلامرضا جاهد5". , 12, 46, 2015, 61-71.
(2015). 'تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت علی حشمتی1، ابوالفضل کامکار2* ، جمیله سالار آملی3، ، جلال حسن4، غلامرضا جاهد5', , 12(46), pp. 61-71.
تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت علی حشمتی1، ابوالفضل کامکار2* ، جمیله سالار آملی3، ، جلال حسن4، غلامرضا جاهد5. , 2015; 12(46): 61-71.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,727,634
PDF Download15,959,771