(2015). بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری خدیجه خوش‌اخلاق1، ناصر همدمی2، محمد شاهدی3، صبیحه سلیمانیان‌زاد4. , 12(46), 29-39.
. "بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری خدیجه خوش‌اخلاق1، ناصر همدمی2، محمد شاهدی3، صبیحه سلیمانیان‌زاد4". , 12, 46, 2015, 29-39.
(2015). 'بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری خدیجه خوش‌اخلاق1، ناصر همدمی2، محمد شاهدی3، صبیحه سلیمانیان‌زاد4', , 12(46), pp. 29-39.
بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری خدیجه خوش‌اخلاق1، ناصر همدمی2، محمد شاهدی3، صبیحه سلیمانیان‌زاد4. , 2015; 12(46): 29-39.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,847,015
PDF Download16,033,050