بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5 | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 11, Volume 11, Issue 45, 1393, Pages 111-122 PDF (247.64 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده عوامل زیادی در رشد میکرو ارگانیسم ها در حین نگهداری چغندر در سیلوها موثر هستند که در این تحقیق به بررسی تاثیر اندازه چغندر ( در 4 سطح) و ارتفاع نگهداری (در4 سطح) بر روی تغییرات فلور میکروبی چغندرهای قند در طی دوره نگهداری 18 روز، پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که بیشترین فعالیت باکتریها، کپکها، و مخمرها و نیز بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهای ریز و کمترین آن متعلق به چغندرهای درشت است و بیشترین فعالیت باکتریها، قارچها، کپکها و بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع سه متری سیلو ذخیره شدهاند و کمترین آن متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع 5 متری نگهداری شده اند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: اندازه چغندر قند; ارتفاع نگهداری; باکتری; کپک; مخمر; جمعیت کل میکروبی | ||
|
Statistics Article View: 153 PDF Download: 72 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,868,810 |
| PDF Download | 16,052,409 |