(2015). بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2. , 11(45), 77-84.
. "بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2". , 11, 45, 2015, 77-84.
(2015). 'بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2', , 11(45), pp. 77-84.
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان بهزاد ناصحی1، محمد طاهانژاد 2. , 2015; 11(45): 77-84.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,603
PDF Download16,052,263