(2014). بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2. , 11(44), 47-57.
. "بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2". , 11, 44, 2014, 47-57.
(2014). 'بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2', , 11(44), pp. 47-57.
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2. , 2014; 11(44): 47-57.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,609
PDF Download16,052,267