(2013). تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون. , 10(39), 85-95.
. "تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون". , 10, 39, 2013, 85-95.
(2013). 'تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون', , 10(39), pp. 85-95.
تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون. , 2013; 10(39): 85-95.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,402
PDF Download17,551,408