(2013). تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی. , 10(39), 49-60.
. "تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی". , 10, 39, 2013, 49-60.
(2013). 'تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی', , 10(39), pp. 49-60.
تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی. , 2013; 10(39): 49-60.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,045
PDF Download17,551,293