اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN42 روغن زیتون ایرانی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 5, Volume 10, Issue 39, 1392, Pages 41-48 PDF (218.81 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده در این تحقیق ∆ECN42 روغن زیتون شیراز مربوط به سال زراعی 1388 مورد بررسی قرار گرفت و با نتایج پیراوی (2009) مقایسه شد. نمونهبرداری صورت گرفته شامل دو گروه روغن زیتون طبیعی و روغن زیتون تصفیه شده بود. آنالیز اسیدهای چرب با دستگاه GC انجام شد و با استفاده از نتایج اسیدهای چرب [1]ECN42 تئوری توسط نرمافزار ارائه شده توسط شورای بینالمللی روغن زیتون محاسبه گردید و ECN42 واقعی با دستگاه HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار اسید لینولئیک در اثر برخی شرایط محیطی، مانند دما، افزایش یافت و به دنبال آن میزان ∆ECN42 هم زیاد شد. آنالیز آماری نشان داد که بین دو پارامتر ∆ECN42 و اسید لینولئیک (C18:2 ) همبستگی مثبت در سطح 05/0 وجود دارد و آزمون آماری در مورد ECN42 تئوری و واقعی نشان داد که بین این دو پارامتر همبستگی مثبت در سطح 01/0 وجود دارد. | ||
| Keywords | ||
| روغن زیتون; دما; اسیدهای چرب; کلید واژگان:∆ECN42 | ||
|
Statistics Article View: 151 PDF Download: 123 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,674 |
| Article View | 24,448,481 |
| PDF Download | 17,555,330 |