(2013). بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه. , 10(40), 69-79.
. "بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه". , 10, 40, 2013, 69-79.
(2013). 'بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه', , 10(40), pp. 69-79.
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه. , 2013; 10(40): 69-79.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,855
PDF Download16,067,889