(2013). مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری. , 10(40), 47-55.
. "مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری". , 10, 40, 2013, 47-55.
(2013). 'مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری', , 10(40), pp. 47-55.
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری. , 2013; 10(40): 47-55.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,746,202
PDF Download15,969,162