بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 3, Volume 10, Issue 40, 1392, Pages 21-26 PDF (143.62 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده این تحقیق به منظور ارزیابی مقادیر هیستامین در نمونه های ماهیان تن مصرفی در کارخانه های کنسروسازی با روش ELISA انجام شد. بدین منظور تعداد 3 کارخانه کنسروسازی موجود در استان به عنوان 3 بهر مورد بررسی قرار گرفتند. که در مجموع از سردخانه های آنها با توجه به ظرفیت موجود تعداد 96 نمونه در تاریخ های متفاوت انتخاب و مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که تمامی نمونه های مورد مطالعه دارای هیستامین بوده و دامنه مقادیر آن در بین کارخانه های مورد بررسی متفاوت بود، بطوریکه این محدوده در کارخانه ((A15/144- 26/14، کارخانه (B) 75/127–47/19کارخانه C)) 46/75- 79/30 میلی گرم بر کیلوگرم بود. همچنین یافته ها نشان داد که 76/11درصد ، 57/3 درصد و صفر درصد نمونه های مربوط به کارخانه های C,B,A به ترتیب دارای مقادیر هیستامین بالاتر از حد مجاز بودند. در مجموع تقریباً 11/5 درصد نمونه ها آلودگی بالاتر از حد استاندارد را نشان دادند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: هیستامین; الایزا; تن; قزوین | ||
|
Statistics Article View: 137 PDF Download: 72 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,893,852 |
| PDF Download | 16,067,888 |