(2013). اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus). , 10(40), 11-20.
. "اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)". , 10, 40, 2013, 11-20.
(2013). 'اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)', , 10(40), pp. 11-20.
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus). , 2013; 10(40): 11-20.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,855
PDF Download16,067,890