(2012). مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 9(35), 77-87.
. "مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 9, 35, 2012, 77-87.
(2012). 'مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 9(35), pp. 77-87.
مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 2012; 9(35): 77-87.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,963,152
PDF Download16,091,623