(2011). بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان. , 8(29), 107-114.
. "بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان". , 8, 29, 2011, 107-114.
(2011). 'بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان', , 8(29), pp. 107-114.
بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان. , 2011; 8(29): 107-114.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,179
PDF Download17,531,371