بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 7, Volume 8, Issue 29, 1390, Pages 57-65 PDF (248.33 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده خشککردن یکی از مهمترین روشهای نگهداری میباشد. در حین خشککردن اثرات نامطلوبی مانند قهوهای شدن در کیفیت و شکل ظاهری کشمش تغییر ایجاد می کند. این تحقیق با هدف دستیابی به محصول کشمش با کیفیت بالا از نظر شاخص رنگ انجام شد. در این تحقیق اثر تیمارهای مختلف (محلولهای تیزآبی، سدیممتابیسولفیت 8%، سدیممتابیسولفیت 8% به همراه پتاسیمکربنات 5%، اتیلاولئات 2% به همراه پتاسیمکربنات 5%، اتیلاولئات 2% به همراه سدیممتابیسولفیت 8%و اتیلاولئات 2% به همراه سدیممتابیسولفیت 8% و پتاسیمکربنات 5% ) و روشهای خشککردن(آفتاب، سایه و در دستگاه خشککن در دماهای به ترتیب 50، 60، 70 و 80 درجهسانتیگراد با سرعت جابهجایی هوا 5/1 متربرثانیه) برروی شاخصهای کیفی رنگ بررسی شد. چون در بعضی از این ترکیبات گوگرد وجود دارد، میزان باقیمانده گوگرد دی اکسید نیز در محصول کشمش اندازه گیری شد. کلیه بررسی های انجام شده در این تحقیق با استفاده از روش آزمون چند دامنهای دانکن انجام شد. نتایج نشان دادند که شرایط بهینه خشککردن توسط ) اتیلاولئات2% به همراه سدیممتابیسولفیت 8% و پتاسیمکربنات 5% ( و سدیممتابیسولفیت 8% در دو دمای 50 و 60 درجهسانتیگراد حاصل شده به طوریکه محصول به دست آمده از کیفیت رنگ بالایی برخوردار است. همچنین میزان باقیمانده گوگرد دیاکسید نیز در محدوده مجاز است. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: خشک کردن; تیمار; رنگ; باقیمانده گوگرد دی اکسید | ||
|
Statistics Article View: 160 PDF Download: 90 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,672 |
| Article View | 24,384,223 |
| PDF Download | 17,531,394 |