بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 1, Volume 8, Issue 29, 1390, Pages 1-8 PDF (194.49 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده بسته بندی اتمسفر اصلاح شده یکی از روش های پیشنهادی برای افزایش عمر قفسه ای و کیفیت میوه ها و سبزیجات می باشد. به منظور طراحی یک بسته بندی مناسب، اطلاع از میزان دقیق سرعت تنفس ضروری می باشد. در این تحقیق اهمیت انتخاب نوع دقیق معادلات ریاضی در تعیین سرعت تنفس مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه سرعت تنفس هویج پوست کنده و آماده مصرف در سیستم تنفس سنج بسته در دو دمای آزمایشگاه (°C1 ±21 ( و دمای یخچال (°C1 ±7 ( اندازه گیری شد. به علاوه، اثر ورقه سازی بر سرعت تنفس در دماهای ذکر شده مطالعه گردید و نتیجه گرفته شد که افزایش دما و ورقه سازی سرعت تنفس را افزایش می دهند. نتایج این پژوهش زمینه ساز طراحی مناسب بسته بندی اتمسفر اصلاح شده می باشد. | ||
| Keywords | ||
| دما; کلید واژه گان: سرعت تنفس; هویج; ورقه سازی; سیستم بسته | ||
|
Statistics Article View: 203 PDF Download: 98 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,672 |
| Article View | 24,384,162 |
| PDF Download | 17,531,368 |