تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012 | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 12, Volume 7, Issue 26, 1389, Pages 117-125 PDF (175.38 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده امولسان امولسیون کننده ای است که توسط باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012 تولید می شود و در حال حاضر کاربردهای زیادی درصنایع غذایی (تهیه پنیرهای نرم وانواع بستنی) دارد. در این تحقیق توانایی تولید این امولسیون کننده با باکتری ذکر شده در دمای o C 30 با استفاده از طرح رویه پاسخ مورد ارزیابی قرار گرفته است. نفت خام و سولفات آمونیوم به عنوان منبع کربن و منبع نیتروژن در مقادیر مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. بهینه محیط کشت برای تولید امولسان برابر با (v/v)4% منبع کربن، g/l 3 منبع نیتروژن و (v/v) 7% میزان درصد تلقیح بدست آمده است که در این شرایط بیشترین تولید توده سلولی و بیشترین کاهش کشش سطحی بترتیب g/l 9/2 و mN/m 30 می باشد. ضریب همبستگی مدل محاسباتی یا R2 (adj) برای مقدار توده سلولی تولیدی و میزان کاهش کشش سطحی بترتیب برابر13/97% و 52/95% بدست آمده است. | ||
| Keywords | ||
| امولسان; کلید واژگان: امولسیون کننده; کشش سطحی; توده سلولی | ||
|
Statistics Article View: 135 PDF Download: 84 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,858,461 |
| PDF Download | 16,042,707 |