اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 11, Volume 7, Issue 26, 1389, Pages 109-116 PDF (163.1 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده در این تحقیق اثر دمای هوا، سرعت خشککردن و ضخامت ورقههای نازک پرتقال بر انرژی مصرفی با استفاده از یک خشک کن آزمایشگاهی به دست آمد. 165 گرم ورقه نازک پرتقال رقم تامسون با سه ضخامت 2، 4 و 6 میلی متر در یک بستر مسطح با پنج دمای40، 50، 60، 70 و80 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 5/0، 1 و 2 متر بر ثانیه خشک شد. مقدار انرژی مصرفی برای خشککردن ورقههای نازک پرتقال در دماها و سرعتهای مختلف هوای خشککن و ضخامتهای مختلف محاسبه شد و دادهها بهوسیله طرح آزمایشی فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که کمترین و بیشترین مقدار انرژی مصرفی دستگاه خشککن به ترتیب مربوط به ضخامت 2 میلیمتر و دمای 40 درجه سلسیوس با مقدار انرژی 3349 وات- ساعت و ضخامت 6 میلیمتر و دمای 70 درجهسلسیوس با مقدار انرژی 15202 وات- ساعت بودند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: خشک کردن; انرژی مصرفی; ورقه نازک پرتقال; ضخامت; شرایط خشک کردن | ||
|
Statistics Article View: 151 PDF Download: 106 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,858,459 |
| PDF Download | 16,042,705 |