تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 10, Volume 7, Issue 26, 1389, Pages 99-108 PDF (196.31 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده در این پژوهش تولید کنسانتره آب گوجه فرنگی درخط تولید نکتار میوه جات با استفاده از امکانات موجود مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا آب گوجه فرنگی تولید و سپس به صورت آزمایشگاهی تحت خلا بالا در دمای زیر 50 درجه سانتی گراد تا بریکس 25/20 تغلیظ گردید. به منظور مطالعه خصوصیات کیفی کنسانتره و آب گوجه فرنگی، فراورده کنسانتره بازسازی و آزمایش های فیزیکی و حسی شامل رنگ،ظاهر،قوام وطعم بر روی آن ها انجام گرفت. نمونه ها پس از یک و سه ماه نگهداری در دماهای 4و25و35 درجه سانتی گرادبررسی شدند.نتایج نشان داد که خط تولید نکتار میوه جات اثر معنی داری بر رنگ و محتوای ویتامین ث آب گوجه فرنگی دارد. اما با اضافه نمودن برخی تجهیزات، تولیدکنسانتره و آب گوجه فرنگی با کیفیت بالا در این خط مقدور است . هم چنین مشخص شد که تغلیظ آب گوجه فرنگی اثر معنی داری بر کیفیت فراورده بازسازی شده ندارد و 97 درصد محتوای ویتامین ث آن بدون تغییر باقی می ماند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژه گان: آب گوجه فرنگی; کنسانتره آب گوجه فرنگی; تغلیظ; تولید | ||
|
Statistics Article View: 165 PDF Download: 89 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,865,614 |
| PDF Download | 16,048,768 |